TORNAR
PUBLICITAT

L'equip de govern defensa la política de zones blaves d'Igualada

Jordi Riba afirma que CIU 'va fer una política d'aparcaments inexistent'

politica
Divendres, 24 setembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
A l'espera que es convoqui el ple 'monogràfic' per tractar aquest assumpte, continua el debat sobre les zones blaves d'Igualada. Aquest dimecres el segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Jordi Riba, va presentar un estudi d'estacionament regulat de superfície a diverses ciutats mitjanes, que compara les zones blaves i el preu d'aquestes a Igualada amb d'altres poblacions catalanes. D'altra banda, segons un comunicat fet públic pel PSC, 'la posició de CIU és electoralista i genera desconcert, i la seva proposta retornaria el col·lapse a les zones de més afluència ciutadana'.

Zona blava, al passeig Verdaguer

La resposta de Jordi Riba arriba pocs dies després que el PP proposés una hora d'estacionament gratuït a l'entorn de l'Hospital, i que CIU hagués anunciat fa uns dies la seva voluntat de suprimir-les. També ERC s'ha pronunciat sobre el tema, afirmant que s'ha de reflexionar sobre aquesta àrea però sense donar suport tampoc a les propostes dels convergents.

El segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament va referir-se a un quadre que recollia dades de ciutats catalanes, sobre la distribució i superfícies de zones blaves. Segons Riba, en aquest llistat de ciutats —entre les quals Berga, Valls, Mataró o Vic, entre d'altres— 'la mitjana de places de zona blava respecte del nombre d'habitants és de 21 places per a cada 1.000 habitants, mentre que a Igualada en té 10,8 per a cada 1.000 habitants. Pel que fa a places respecte del nombre de turismes, Igualada se situa a 22,6 places per a cada 1.000 habitants, mentre que la mitjana és de 45 places per a cada 1.000 habitants'. Segons les dades, Vic (amb uns 1.000 habitants més que Igualada) té una ràtio de 50,1 places per a cada 1.000 habitants.

El preu

Pel que fa al preu, segons les dades la tarifa màxima per hora de zona blava a Igualada és de 1,20 €, el mateix preu que Sant Cugat del Vallès o Badalona, superior a Vic (0,95 €) i a Valls (0,80 €) però inferior a Puigcerdà (1,60 €) i a Mataró (1,45 €). Finalment, Jordi Riba també va dir que 'el fet que gestioni el servei una empresa municipal, que sovint es qüestiona, no és cap anomalia: ciutats com Valls, l'Hospitalet o Barcelona utilitzen el mateix sistema'.

Riba va recordar la 'necessitat d'actuar en matèria d'aparcaments', i d'introduir polítiques de mobilitat més sostenible. En la mateixa línia apunta el comunicat difós pel PSC, en què s'afirma que 'CIU ha estat incapaç de construir una alternativa que aporti algun tipus de solució a les necessitats d’aparcament de la ciutat i que això ha provocat que PP i ERC hagin formulat propostes diferents i contradictòries'. El PSC també afirma que no és ètic generar expectatives a la ciutadania, 'sabent que la retirada de les zones blaves no aportaria més que conflicte i caos circulatori, ni fer pensar que la seva retirada és possible sense l’acord, ni tan sols, de la resta de grups de l’oposició al Consistori'.


33 Comentaris

I

Igualadí

IGD

5 d'octubre 2010.20:24h

Respondre

Sr. Carles Cuerva, quan parla de la seguretat del vianant també es refereix a situar els contenidors de les deixalles just al costat dels passos de vianants (reduint així tota visibilitat... Llegir més peató-conductor) ?

A

Albert

Igualada

1 d'octubre 2010.19:58h

Respondre

Carles, parles amb gent experta en la matèria ? Doncs és molt curiós que tots siguin del mateix color politic. Deu ser que només et vols creure alguns experts. El primer dia que et mostris... Llegir més autocrític amb alguna actuació de l’Entesa o el PSC-PSOE em començaré a creure les teves paraules, de moment amb el discurs únic no arreglarem res. Salut !

P

Pau

Igualada

1 d'octubre 2010.13:48h

Respondre

Sr. Cuerva qui l’hi ha dit que l’usuària en qüestió és d’Igualada ? Potser és de fora, per exemple d’algun altre municipi de la Conca d’Òdena com vostè, o de fora d’ella.

C

Carles Cuerva

Conca d'Òdena

1 d'octubre 2010.13:36h

Respondre

No conec tota la veritat, no tinc la sort, i per això contrasto fonts expertes per no fer opinions de canari; tampoc tinc la necessitat de posar-me en la seva vida personal ni aspiracions per poder... Llegir més justificar i adornar els raonaments que faig.
No conec els anònims, ni m’agrada que ho siguin.
I no cal que amagui el que els seus escrits traspuen, és públic i notori l’odi, ràbia i obsessió que contenen.

Clara, precisament les distàncies internes d’Igualada no obliguen a utilitzar el cotxe, i s’han previst i executat alternatives per garantir l’accés en altres mitjans (peu, bici o transport públic). En el cas del Transport Públic la nova xarxa dóna totes les escoles a menys de 5 minuts peu d’una parada de bus (la majoria a menys de 3), i a més existeix una gamma de títols especials per escolars; algunes escoles s’impliquen més i participen al projecte Camí Segur, el qual encara en facilita més la utilització.

j

josep m. torras payerol

Igualada

1 d'octubre 2010.12:37h

Respondre

Fe de errates, demano disculpes. On diu en el meu escrit Vicens Alexandre ha de dir Víctor Alexandre, “al Caesar el que és del Caesar”.

j

josep m. torras payerol

Igualada

1 d'octubre 2010.11:50h

Respondre

Quan de sobrats van alguns!
Ells són els únics que tenen la raó, els únics que tenen la veritat i els únics que no odien, no tenen enemics, no tenen ràbia, només tenen rivals i ells les cordes... Llegir més només les fan servir per “trepar”, no com els altres. Hi ha gent que és dona molta importància, com per merèixer certes consideracions per part meva i de la meva ràbia infinita i creixent – l’infinit no pot créixer, per això és infinit - i deia n’Einstein, que lo més infinit de tot és l’estupidesa humana.
Doncs mireu, la paraula odi i ràbia, no existeixen en el meu diccionari, no tinc temps ni per això ni per considerar enemic a ningú, una altre cosa es considerar a algú amic i per ser rival hauria de desitjar el que te l’altre “el rival”, cosa que no desitjo ni cobejo, em valg per mi mateix per tenir el que tinc, i estic content del que tinc. En quant a tenir la raó absoluta no ho pretenc, ni ho pretendré mai, és una cosa massa relativa i depèn del punt de vista, jo faig raonaments i intento que siguin el més lògics possible, ni més ni menys.
En quant a defensar els anònims, els defenso si argumenten, no si ataquen sense to ni só, i dic que els haig de suportar, perquè són les normes. Diu molt poc de que un “pregoner” defensi els anònims 1 i 2, quan es veu perfectament, que lo seu no eren arguments sinó atacs personals – que jo no aprovo per ningú, ni per ell i que no se’m acudirà mai defensar -. La part de les respostes entre cometes no era meva, sinó d’en Vicente Alexandre, per això estava entre “cometes”, per tant si a algú li cou, és amb en Vicente que ha de discutir i a qui li toca protestar és l’anònim no al “pregoner”, però suposo que també això deu entrar dintre el sou. I aguantar les meves crítiques també, jo en la part que em toca, li pago el sou. Suposo que dir això, no és un atac personal, un insult o un rampell d’odi, simplement és la constatació d’una veritat. Haig de deduir de les seves paraules – serien investigats si deixessin de ser anònims – que els anònims als que es refereix, també són càrrecs de confiança o servidors del poble, pagats pel poble i coneguts seus?
En quant a calumnies, difamacions i insults, doncs per això hi han els jutjats, per jutjar si en hi han hagut i de moment no he rebut cap citació, que jo sàpiga.

C

Carles Cuerva

Conca d'òdena

1 d'octubre 2010.08:40h

Respondre

Ho sento però els meus escrits traspuen raonaments i demostrables (i això li fa una ràbia infinita i creixent). Els seus sr. Torras traspuen odi i obsessió vers persones, entre elles jo mateix (i... Llegir més exemples no en falten). On vostè considera enemics, jo prefereixo considerar rivals per què el debat sigui constructiu i hi guanyem tots.
Respecte els anònims segueixo mantenint el mateix, crec que es bo identificar-se, però entenc que els que no són de la seva corda ho facin ja que segurament es veurien sotmesos a investigacions de vides personals i serien noves dianes del seu odi escrit.
Que gaudeixi de tot i qui ”es dedica a difamar-la, a insultar-la o a calumniar-la (a la persona)” ... ho sento però només ho fa vostè.

C

Clara

1 d'octubre 2010.08:19h

Respondre

7 hores x 1.20 euros/hora de parquímetre: 8,4 euros cada dia per deixar el cotxe aparcat mentre sóc a la feina!!! això al mes són molts diners i jo em porto l’entrepà per esmorzar per no... Llegir més gastar tant, no em dóna la gana de pagar per aparcar...i amb la bírria de transport públic que hi ha...i amb bici, com portem la canalla a les 8 del matí carregats de trastos, que si la maleta, la bossa d’esports, etc? Ígualada no és Barcelona, ni l’Hospitalet, no fem aquestes comparacions.

P

Pau

Igualada

30 de setembre 2010.21:09h

Respondre

Les eleccions municipals s’apropen i aquells que estan col·locats a dit, i no per mèrits propis, comencen a estar nerviosos. Amb l’actual nivell polític mai sortirem del pou, al contrari.

j

josep m. torras payerol

Igualada

29 de setembre 2010.20:32h

Respondre

Anónim2,
Ara ho entenc, el problema és que la gent visiti el meu blog, existeix! Aleluia! Perquè fins ara hi havien ordres d’ignorar-lo, anem avançant. A mi no em preocupen les visites, de les... Llegir més quals estic prou satisfet, sinó el contingut. Et dono les gracies per la propaganda. Hi han coses que encara son gratuïtes i gracies a Deu, no depenen ni de tu, ni de la propaganda institucional – fondo de rèptils -. Endemés qui ets tu, per intentar coartar la llibertat de la gent!
Bé ens llegim la part final del manual del sectari hi ja ho haurem dit quasi tot: “es dedica a difamar-la, a insultar-la o a calumniar-la (a la persona) per mitjà de comentaris anònims que traspuen una esborronadora impotència intel·lectual. Cosa, aquesta, força comprensible, tanmateix, atès que el cervell del sectari és exactament igual que el d’un canari. De fet, l’única diferència significativa entre tots dos és que el sectari no pot volar.”

A

Anònim2

29 de setembre 2010.19:01h

Respondre

No cal discutir amb el senyor Payerol, l’únic que vol són visites al seu bloc que deu està deseret, no és culpa nostra si no el mira ningú!!... A què ve tant de flood? Si vol propaganda... Llegir més pagui-la!

j

josep m. torras payerol

Igualada

29 de setembre 2010.17:28h

Respondre

Anònim,
Evidentment tinc una opinió però és meva i només meva, no parlo mai en nom de cap partit – jo no imparteixo doctrina - i de moment no cobro, ni tinc cap càrrec, argumento els temes i... Llegir més poso fins i tot el nom de la meva mare en els meus escrits, tolero els anònims que argumenten, però tu no pertanys a aquest grup, per tant et suporto, no faig jo les normes. Lo de cínic no t’ho contesto, per prudència i perquè no et conec.
Jo m’he llegit l’escrit i hi he reflexionat, acostumo a fer-ho, sempre hi han coses de les que aprenc i per això l’he linkat. Però si l’únic que has d’aportar a la conversa, es aquest petit anònim ple de ràbia, la cosa diu molt poc de tu. Però, cadascun fa el que vol amb la seva. Si tens temps, vols i ets capaç de jutjar i analitzar el que dius i per on ho agafes, llegeix-te aquesta part: “se’l reconeix fàcilment gràcies a la seva incapacitat per rebatre els arguments que satanitza i per la ràbia i l’odi que traspuen els seus comentaris anònims. Aquest sectari, a més, a causa de la covardia que el caracteritza, es mou sempre a l’ombra, ja que és des d’aquesta posició que se sent un milhomes. Des de l’ombra denigra, des de l’ombra desqualifica, des de l’ombra escampa el seu verí. No és estrany que sovint acabi deixant de ser qui és per convertir-se en l’ombra d’aquell a qui odia.” Almenys hi un company teu, que encara que compleix tota la primera part de l’escrit, dona la cara i intenta disfressar-ho tot, publicant escrits i lleis, lo teu es més greu. I ara si vols discutir quelcom que no t’agradi, amb els teus propis arguments, benvingut! Sinó no et moguis d’allà on estàs i llegeix de nou l’escrit. Jo simplement faig reflexions. Mentrestant, bon vent i barca nova.

a

anonim

igualada

29 de setembre 2010.16:23h

Respondre

pues la definició que dones del diccionari Torras, encaixa força amb tu mateix....
caram, quin cinisme que practiques, no?

I

Igualadí

Igualada

29 de setembre 2010.14:28h

Respondre

Josep M, cal entendre (o no, si s’és lògic i intel·ligent) que no poden mossegar la mà de qui els hi dóna el menjar.

Alguns des de l’ombra i d’altres, col·locats a dit, cobren de tota... Llegir més la ciutadania només per defensar el seu partit. Igual de poc útils ? o, fins i tot, més ?

j

josep m. torras payerol

Igualada

29 de setembre 2010.13:32h

Respondre

La palla i la biga:
El spill del manual del sectari:
Pompeu Fabra defineix el sectari com a “sequaç intransigent, fanàtic, d’un partit, d’una opinió”. El perfil de sectari que més... Llegir més sovinteja és el de l’individu que ocupa un dels càrrecs de confiança d’una força política i que es dedica a defensar amb arrogància les més grans contradiccions dels seus líders, però n’hi ha d’altres. Hi ha, per exemple, el del sectari que no viu professionalment de la política, però que veu incrementats els seus ingressos gràcies a un partit per mitjà de tasques indirectes.

C

Carles Cuerva

Conca d'Òdena

29 de setembre 2010.13:15h

Respondre

Molt interessant el www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2010/09/el_manual_del_sectari_57363.php
En tenim exemplars dels anònim d’internet aquí:

Estem parlant d’algú que elabora llistes... Llegir més mentals de veus crítiques i que, emparant-se en l’anonimat d’Internet, es dedica a desqualificar-les sempre que pot. Tot i això, se’l reconeix fàcilment gràcies a la seva incapacitat per rebatre els arguments que satanitza i per la ràbia i l’odi que traspuen els seus comentaris anònims. Aquest sectari, a més, a causa de la covardia que el caracteritza, es mou sempre a l’ombra, ja que és des d’aquesta posició que se sent un milhomes. Des de l’ombra denigra, des de l’ombra desqualifica, des de l’ombra escampa el seu verí. No és estrany que sovint acabi deixant de ser qui és per convertir-se en l’ombra d’aquell a qui odia.

e

eRIC

IGD

28 de setembre 2010.20:46h

Respondre

Els treballadors de la zona blava faran vaga demà ? A veure si podem aparcar a Igualada sense sentir-nos atracats.

j

josep m. torras payerol

Igualada

28 de setembre 2010.19:48h

Respondre

Viure “B” per rics, viure “b” per pobres.
http://www.igualadi.com/2010/09/viure-b-per-rics-viure-b-per-pobres.html

j

josep m. torras payerol

Igualada

28 de setembre 2010.18:09h

Respondre

Manual del sectari, un post perquè hi reflexionem tots plegats:
http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2010/09/el_manual_del_sectari_57363.php

I

Igualadí

Igualada

28 de setembre 2010.13:33h

Respondre

Les no respostes ho diuen tot. Em sap greu que només es parli quan ens interessa, així no sortirem mai del forat.

C

Carles Cuerva

Conca d'Òdena

28 de setembre 2010.09:53h

Respondre

Per últim, sr. Torras. Bé, l’aparcament de Cal Font gestionat per l’empresa privada SABA mitjançant una concessió, els seus primers anys tenia pèrdues; com era una concessió municipal,... Llegir més l’ajuntament va haver de llogar tota una part (la meitat de la planta inferior) per assolir l’equilibri econòmic de la concessió. Per tant, aquí els diners jugats eren de la ciutat, però això ens enrecordem? És a dir neguem a les empreses públiques allò que se li permet a les privades. Poc criteri empresarial fruït de l’absoluta manca de coneixement en la matèria ... o si més no, d’una afèrrima obsessió contra alguns. Ah! També, el Consorci Sociosanitari d’Igualada construeix els pisos tutelats per la gent gran al costat de la Residència Pare Vilaseca, recentment ampliada i millorada, a través de prèstecs de l’Institut Català de Finances i Caja Madrid; si hi està en contra, proposi públicament aturar les obres o, si de veritat s’ho creu, vagi a un ple i demani que aturin les obres al torn de paraules del públic. Tornen a estar en contra dels pisos tutelats com van estar en contra dels de Joaquima Vedruna?

C

Carles Cuerva

Conca d'Òdena

28 de setembre 2010.09:52h

Respondre

Respecte la seguretat dels vianants, la mateixa construcció dels eixos de vianants, l’ampliació de voreres, la semaforització de cruïlles (algunes anteriorment perilloses), la conversió en... Llegir més accessible de la vorera sud del Passeig Verdaguer (amb el suport econòmic de la ONCE), la modificació de diverses voreres a la ciutat per crear espais que milloren la visibilitat del vianant, la millora de la il·luminació viària (és a dir, una llum per la vorera i l’altre per la calçada), construcció de rotondes, serien exemples d’actuacions importants en matèria de seguretat viària. I són actuacions de manual, però qui parla sense coneixement no ho sap. Respecte la Rotonda no he tingut problemes, entrant-hi per on hi entri, ara si es passa de la velocitat vostè sabrà el que fa. I respecte els passos de vianants, a vegades es tarda més del que voldriem, amb tot la nova ordenació del carrer Joaquima Vedruna donar una major seguretat als vianants que van o tornen del mercat.
Josepm, per dir que és innecessari presentim l’estudi tècnic o vostè es regeix per arbitrarietats? De xerraires en tenim molts, però de peus a terra pocs. Respecte els demés temes:
- La Plaça de Pompeu Fabra té més bancs per seure que Joan Bas i Jordi, i segon me n’alegro que volguem ocupar encara més l’espai públic, vol dir que la gent el vol gaudir.
- Respecte les zones blaves a l’agost, cada municipi té les seves dinàmiques; a més, és quelcom que des de que SIMA en té la gestió s’està analitzant l’ocupació de les places.
- Respecte el Pla Estratègic de l’Anoia, està penjat a la web del CESCA i també a aquest mateix diari.
- Respecte la Ronda Sud, pot consultar el Pla Director Urbanístic de la Conca d’Òdena i l’Informe Territorial de l’Anoia de 2006 de la Cambra de Comerç per esbrinar per què serveix i segon la seva evolució.
- Respecte l’accés directe, el responsable de construir l’hospital (una generalitat governada per CiU) no va assumir l’aparcament dels usuaris i per això no es va incloure al disseny del mateix. Amb tot l’accés és molt aprop de l’àrea ambulatòria, quasi directe a urgències, i totalment accessible a la resta d’equipament hospitalari.

I

Igualadí

Igualada

27 de setembre 2010.13:40h

Respondre

Els diners que paguem tots els igualadins, mitjançant part dels nostres impostos, als càrrecs de confiança de l’Ajuntament, són per a la persona o van a parar, encara que sigui en part, al... Llegir més partit ?

j

josep m. torras payerol

Igualada

27 de setembre 2010.12:38h

Respondre

Mal de molts, consol de beneïts:
http://www.igualadi.com/2010/09/mal-de-molts-consol-de-beneits-jordi.html

R

ROSA MARIA PONT DALMAU

IGUALADA

24 de setembre 2010.23:41h

Respondre

No entenc que l’Ajuntament pugui dir que les zones blaves eren necessaries i estan ben pensades, excepte pensatn el l’afany recaptatori i en aquest cas ni aquest els pot funcionar, en el cas del... Llegir més Carrer Sebastia Artes abans de ser zona blava sempre estava ple de cotxes aparcats, ara sempre està buit, es necessari com aparcament de pas per anar a zones comercials ( no se a quina) o era necessari per a soferts treballadors que hi van cada dia i com que ni pel cost ni per que no poden estar sortint cada 2 hores del lloc de treball amb els risc que si es retarden els sancionin es limiten a anar a aparcar més lluny, crec que les notres autoritats haurien de reflexionar

j

josep m. torras payerol

Igualada

24 de setembre 2010.22:07h

Respondre

Hi ha gent que confon com deia el Cela “El culo con las témporas”
Empresa publica, diners dels ciutadans, endeutament addicional de l’Ajuntament no controlat pel pressupost, responsabilitat... Llegir més política (= cap responsabilitat), gestió política (=mala gestió), gerent polític (parents o ADN de partit), evidentment pèrdues, mentre no s’inventin serveis i els facin pagar al ciutadà, els diners no són seus i al final el poble sempre paga.
Empresa privada, diners dels accionistes, responsabilitat empresarial (es juguen els seus), gestió professional (gerent escollit per selecció de personal professional), evidentment beneficis, qui arrisca els seus ho fa per guanyar, això ho expliquen les escoles de negocis aquí i a Lima.
Però perquè haig de discutir jo amb “fundamentalistes”, que no s’han assabentat que ni a Rusia queden comunistes i que vivim en un País on hi ha propietat privada.
Ja n’estic cansat de “pijoprogres-xupiguay”, que amb l’únic que compten és amb els diners dels demés i són incapaços de fer quelcom productiu pel seu compte i amb els seus diners. I que després de canviar llambordes, posar carrils bici i semàfors i places plenes de ciment, amb pressupostos astronòmics, les fan pagar rebaixant el sou de funcionaris i jubilats, perquè és van endeutar més del compte per fer-ho i ara ho han de recuperar a costa del poble i a sobre hem de fer menys infraestructures, perquè ens ho hem gastat tot en cacauets. Apa vinga, que ja està bé tants camàndules

j

japt

igualada

24 de setembre 2010.22:00h

Respondre

...voldria preguntar al sr. Cuerva que te solucions per tot....perque a la plaça de Joan Bas , cuatre vegades mes petita que la plaça de les tortugues, per contra te mes cadires que... Llegir més aquesta....perque al mes d’agost a molts llocs de Barcelona les zones erin gratis i a Igualada no....perque si presentes un pla estrategic 2.0..no el tens penjat a internet...perque la ronda sud d’Igualada no te entrada a Igualada.. ...perque el parking del Hospital no te sortida directa a l’Hospital..per avui prouuuuuuuuuuuuu.......

P

Pau

Igualada

24 de setembre 2010.21:42h

Respondre

Carles, llavors perquè a la glorieta de davant del Canaletas hi vau situar plantes fins a l’últim tram de la calçada, dificultant la visió abans de poder entrar-hi ? Ai perdó, que això no... Llegir més elimina places d’aparcament com si que passa en moltes cruïlles. I si treballeu per la seguretat del vianants, em pots explicar perquè vau trigar 9 MESOS en eliminar uns passos de vianants provisionals (aquells grocs d’obres) situats a pocs metres dels altres passos a nivell definitius als carrer Sta.Joaquima Vedruna i St.Carles ?
Queda ben clar que aquest discurs de la seguretat només el feu servir quan us interessa.

j

josepm

igd

24 de setembre 2010.19:49h

Respondre

Hola,
Els parquímetres en zona i moment innecessari (quan no hi ha necessitat de provocar rotació de vehicles) són un taxa que no te retorn, atès no provoca cap millora amb rendiment econòmic o... Llegir més social.
Per tant, a mig i llarg termini lastren la riquesa de la col·lectivitat que les suporta. Senzillament buiden la butxaca dels ciutadans i minven la seva capacitat de gaudir rendes. Són clarament ineficients.
Caldria dons explicar el per què de la seva imposició i no fer volar coloms, per cert, el mètode comparatiu per si sol no justifica res (no si val comparar-nos amb altres municipis que ho fan pitjor...)

C

Carles Cuerva

Conca d'Òdena

24 de setembre 2010.19:46h

Respondre

Carles J., el tema de les cruïlles que comentes no es per eliminar places d’aparcament, sinó per augmentar la visibilitat del vianant respecte de la calçada i per tant la seva seguretat; en el... Llegir més cas del conductor, també pot veure millor el vianant.
Respecte el comentari del sr. Payerol, suposo que SABA no vol fer negoci, només servei.
Albert, les previsions respecte els ingressos immobiliarois van ser qualficats coma prudents pel cap de l’oposició al debat pressupostari de 2008, i no valorats negativament en el pressupost del 2009; a més, el percentatge de d’ingressos immobiliaris no té tant de pes com en d’altres ajuntaments.

A

Albert

Igualada

24 de setembre 2010.14:27h

Respondre

El fet d’haver convertir per part de l’Ajuntament, durant la bombolla immobiliària, uns ingressos extraordinaris en ordinaris provoca que ara, quan a la caixa ja no hi queden diners, calgui... Llegir més aplicar mesures de caire únicament recaptatori com són les zones blaves.

C

Carles J.

Igualada

24 de setembre 2010.12:28h

Respondre

A proposit dels aparcaments, no crec que sigui la millor politica la que, cada cop que es fa una obra a la via pública, s’eliminin aparcaments. Es a dir, per exemple, en la remodelació de la... Llegir més plaça de les tortugues, s’han eliminat molts aparcaments, les creuïlles a cada actuació municipal son mès estretes i sobretot, mes INSEGURES.

Es la meva opinio, segur que trobaria mes persones que la comparteixen.

j

josep m. torras payerol

Igualada

24 de setembre 2010.07:43h

Respondre

Us passo les propostes per les Zones Blaves i per l’aparcament a l’Hospital, fetes a en Pere Calbó i també poden servir pel Sr. Jordi Riba a veure si deixen d’una vegada de donar-se les... Llegir més culpes els una als altres i comencen a pensar en els ciutadans.
Ni les Zones Blaves ni els pàrquings Municipals, no poden ser pensats sota el prisma d’un negoci, sinó d’un servei i des de que l’Ajuntament te l’empresa SIMA, tenen més interès en beneficiar l’empresa que al ciutadà i com ja li vaig comentar al Sr, Calbò de això se’n diu simple i planerament prevaricació.
Si hi ha quelcom en el que m’equivoco els hi prego que m’ho facin saber, sempre estic disposat a rectificar i aprendre si les propostes son raonables.
Aquestes són les meves:
http://www.igualadi.com/2010/09/resposta-lemail-del-sr-calbo-sobre-les.html

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.