TORNAR

ERC-Anoia felicita al Conseller Nadal per solucionar el pas a nivell i assumir la proposta de tramvia

Fer arribar el tramvia a Òdena, Jorba i Castellolí

politica
Divendres, 4 setembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Federació Comarcal d’Esquerra a l’Anoia posa de manifest la seva felicitació al Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, per l’anunci que feia la setmana passada que s’eliminaria el pas a nivell de l’Avinguda de Montserrat d’Igualada, i per haver acordat iniciar els tràmits per a portar a terme la proposta de tramvia a la Conca d’Òdena, tot recordant, al mateix temps, que queda per resoldre la durada del desplaçament en tren d’Igualada a Barcelona.

El conseller, Joaquim Nadal, en la visita a la comarca

La diputada Marina Llansana ha afirmat que “Esquerra ha empès amb força per tal que el Govern arribés a aquest acord amb els alcaldes. No es podia esperar més, i així ho vam traslladar al director general de Transport Terrestre el passat mes de desembre”.

Per la seva part, el president comarcal d’Esquerra i alcalde de Jorba, Josep Maria Palau, ha recordat que “el mes de març del 2007, els set candidats municipals d’Esquerra a la Conca d’Òdena ja vam proposar públicament el projecte d’incloure la Conca d’Òdena dins en el Pla de tramvies de la Generalitat de Catalunya i vam fer una proposta concreta de línies i traçats. La proposta actual és la primera i més important etapa d’aquesta xarxa de la conurbació, però no s’ha de descartar, en el futur, la prolongació d’aquestes línies cap a Òdena (poble) o bé les futures zones d’activitat econòmica de Jorba i de Castellolí”.

Per últim, els republicans recorden que a nivell de comunicació ferroviària, que a partir d’ara el més important serà treballar per tal de millorar el temps de desplaçament entre Igualada i Barcelona, amb combinacions d’autobús fins a Martorell a curt termini, i amb la construcció del tram del tren transversal Martorell-Òdena el més aviat possible.


5 Comentaris

L

Lluc

Igualada

17 de setembre 2009.18:35h

Respondre

crec q els joves que es queden a BCN...no els fara cap gracia aixo de poder anar-hi en tren...
Si estar a BCN de estudiant es un festival!!!

m

maria

igualada

17 de setembre 2009.17:19h

Respondre

Acte públic de reivindicació del tren Igualada-Barcelona: NO volem un tren del s.XIX. Dissabte 26 de setembre a les 18h a l’estacióde FGC... Llegir més d’Igualada.

www.facebook.com/home.php?#/event.php?eid=135137395795&ref=ts
Es tracta de una concentració pacífica i festiva per a reivindicar un Tren Directe IGD-BCN i per extensió unes comunicacions amb BCN més ràpides.
...
-Necessitem un tren directe Igualada-Barcelona-Igualada ja!
-No pot ser que al 2009 (s XXI) es tardi una hora i 40 minuts per anar a Barcelona en tren.
-No pot ser que encara no hi hagi una alternativa eficaç a l’autobús.
-No es pot admetre que els estudiants i les persones que treballen a Bcn no s’hi puguin desplaçar en un tren ràpid.
-Tampoc es pot admetre per a aquells que l’utilitzaríem esporàdicament per feina o lleure.
-És una llàstima que molts joves s’hagin de quedar a viure a Barcelona per manca d’un tren directe.
-No ens podem permetre que, per aquest motiu, professionals qualificats tampoc vulguin venir a treballar a Igualada...
...i així estem!

E

Eric

Igualada

17 de setembre 2009.14:26h

Respondre

Em falten comentaristes....

j

josep b

9 de setembre 2009.15:07h

Respondre

ERC-Anoia no li diu res al senyor Nadal per excloure qualsevol infraestructura ferroviària que afecti a l’Anoia del Pacte d’infraestructures que acaben d’aprovar. El senyor Nadal va venir a... Llegir més posar la bena abans de la ferida i els d’ERC li fan el joc. Tant de rebombori amb el tren transversal i la nova línia a Martorell. Una presa de pèl i la comarca hipotecada. Il·lusos!
gol a propia a porta!

m

marc

igualada

4 de setembre 2009.16:21h

Respondre

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.