TORNAR

ERC de Capellades presenta el seu equip per les pròximes eleccions del 28 de maig

Membres ja coneguts i alguna cara nova han fet públiques les propostes de millora en termes de joventut, ecologia, feminisme, comerç local, entre d’altres.

politica
Dimecres, 10 maig 2023. 19:41. Clàudia Giménez Sanz.

ERC de Capellades va presentar la llista de candidats per les eleccions municipals el passat divendres als Jardins de Casa Bas. Aquest cop, sota el lema #ContinuarAvançant #Capelladinament, el partit va donar a veu a diversos membres de la seva llista electoral, com Cristina Roca, Àngel Soteras, Oriol Piquer, Sònia Buades, Marta Rodríguez o el mateix alcalde, Salvador Vives.

Durant l'acte es van destacar 25 noves propostes que s'inclouen dins el programa electoral, amb un total de 75. Es va parlar sobre "la necessitat de donar veu al jovent, fent polítiques de joventut, implementar polítiques socials, ecologistes, feministes; que continuï apostant pel comerç local, el patrimoni i la cultura".

Entre altres, es van destacar les accions que s'han dut a terme durant aquests quatre anys a govern, com "la millora de carrers i places, la primera fase de rehabilitació de l'edifici de l'Ajuntament o la finalització del recorregut pel Parc Prehistòric NEAN i del restaurant i botiga associats".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.