TORNAR
PUBLICITAT

ERC critica que a Igualada "han sobrat 128.000 dels 150.000" euros en microcrèdits per a comerços

politica
Dimecres, 22 juliol 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació critica que els objectes dels microcrèdits no estaven ben definits i per això no s'han esgotat.  Demanen "mesures econòmiques que siguin útils" en l'actual situació sorgida de la pandèmia.

En un comunicat, els republicans expliquen que els microcrèdits que va oferir l'ajuntament d'Igualada per a comerciants "no han funcionat gens" ja que han sobrat 128.000 euros dels 150.000 que es van preveure. Reclamen,com ja han fet en diferents ocasiona,mesures "útils" i no només "propaganda" per reactivar l'economia de la ciutat ja que "Igualada és la ciutat amb l'IBI més car de Catalunya i la 10na ciutat amb l'IBI més car de l'estat espanyol."

La formació que lidera Enric Conill assenyala que "molt pocs comerciants han demanat" els microcrèdits, cosa que ja va advertir el seu grup al govern. ho ha demanat”. Defensen que desdel seu grup ja van advertir al govern que no era la mesura que ara necessiten els comerciants ja que es tractava de crèdits i no d'ajudes directes i tampoc “estaven ben definits ja que ja l'objecte per demanar-los era massa limitat."

ERC explica que "ja vam manifestar els nostres dubtes davant d'aquests microcrèdits de l'ajuntament ja que ni les condicions ni les finalitats d'aquests microcrèdits s'adaptaven a les necessitats que tenen els comerços arran de la crisi del coronavirus. Molts ajuntaments similars a Igualada porten mesos aplicant mesures econòmiques útils per a comerços, autònoms i petites i mitjanes empreses."


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.