TORNAR

ERC demana al PSC anoienc que "s'uneixi a un front comú" pels treballadors encara sense baixa

Alquézar retreu ”la passivitat” dels socialistes anoiencs en aquest aspecte

politica
Dilluns, 27 abril 2020. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació republicana considera que "el govern de Pedro Sánchez ha deixat penjats als ciutadans" que no han pogut accedir a una baixa laboral, amb relació als treballadors que des del tancament de la Conca d'Òdena per la COVID19 no van poder accedir-hi des de fora. El president comarcal David Alquézar demana al PSC anoienc que faci front comú amb els partits de l'Anoia en aquest tema davant el govern espanyol.

Un grup de batlles republicans de l'Anoia, amb la varaEsquerra Republicana de l'Anoia vol "un front comú que agrupi totes les forces polítiques del territori" per "exigir al govern espanyol", que faci possible que els treballadors de fora de la Conca que no van poder anar a treballar mentre va durar el confinament perimetral, tinguin dret a la baixa laboral. El president comarcal d'ERC, David Alquézar, titlla de "vergonya que milers de treballadors de l'Anoia que no van poder anar a treballar a dins de la Conca per una força major, pel confinament perimetral, a dia d'avui encara no tinguin resolta la seva situació laboral".

En aquest sentit, el batlle de Tous es mostra "perplex" davant "la passivitat del PSC de l'Anoia sobre aquesta qüestió" i assegura que "cal que el PSC anoienc també estigui al costat dels treballadors de fora de la Conca perquè tinguin dret a la baixa laboral es mostrin indiferents o passius". Alquézar destaca que "la majoria de forces polítiques de la comarca de l'Anoia, com JxCAT o grups municipals independents, sí que han estat a l'alçada i han exigit bé directament o bé a través dels seus electes al congrés dels diputats una solució per aquest tema".

Des d'Esquerra segueix explicant que "malgrat les possibles diferències que tinguem amb altres formacions polítiques, ara és hora de remar junts i de defensar els drets laborals dels anoiencs i anoienques, no és el moment pel partidisme". Finalment el president d'Esquerra Anoia "convida" al PSC de l'Anoia a treballar junts per resoldre aquesta situació i a "deixar de banda les directrius que els hi puguin arribar per part del seu partit des de Madrid".

Més informació sobre la COVID19 


3 Comentaris

A

Albert Duran- Regidor de la Pobla hi guanya-ERC/AM

La Pobla de Claramunt

28 d'abril 2020.13:48h

Respondre

No ho sabiem que el nostre alcalde formi part d’ERC Anoia.

M

Maria

Igualada

27 d'abril 2020.12:20h

Respondre

Faria bé ERC de dir-li al seu inepte titella Rufian, i que ens va posar el govern Sánchez, que plegui. Quina cara se us ha quedat militants i votants d’ERC? Esteu contents? Sincerament no... Llegir més entendria un sí.

M

Marc

Igualada

27 d'abril 2020.10:50h

Respondre

Ja és hora! Es faci alaguna cosa.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.