TORNAR
PUBLICITAT

ERC dóna a conèixer els noms una llista "per governar" Igualada

La candidatura, paritària, combina ”l’experiència” dels actuals regidors amb ”persones independents de gran vàlua professional”

politica
Dimarts, 28 març 2023. 09:53. Redacció AnoiaDiari.

ERC Igualada ha donat a conèixer els noms dels homes i dones que acompanyaran a Alba Vergés i Enric Conill a la candidatura republicana per a les eleccions municipals de maig. "Una candidatura transversal, amb experiència i preparada per governar Igualada", han explicat des d'ERC Igualada.

La llista d'ERC Igualada està encapçalada per Alba Vergés i Bosch, Enric Conill Tort, Iolanda Gandia Martínez, David Prat Jorba, Cristina Navarro Reixachs, Joan Valentí Cortès, Alícia Fernández Prieto, Perejaume Ferrer Travesset, Gabriela Lylia Basurto, Joan Teixidó Falcó, Monica Barrueto Mac, Roger Rodrigo Aribau, Laura Farreras Pérez, Otger Costa Gabarró i Núria Ramon Aribau. La llista ha estat aprovada pel 97% de l'assemblea local.

La llista està configurada per regidors i regidores del grup municipal d'ERC Igualada a l'Ajuntament d'Igualada, "un equip amb experiència i preparat per governar", i "persones independents d'una gran vàlua professional, que coneixen la ciutat i que han acceptat el repte de sumar-se a la candidatura per construir una Igualada millor", ha assenyalat Alba Vergés, que ha manifestat que amb aquesta candidatura "donem continuïtat al projecte del 2019 i sumem encara més gent i més veus per presentar una candidatura guanyadora i que representa el canvi útil a la ciutat". Vergés ha recordat que "el 2019 vam obtenir els millors resultats de la història d'ERC a Igualada, sent l'únic partit polític que va augmentar els regidors i que més vots va sumar."

La candidata ha manifestat que "presentem aquesta candidatura formada per professionals competents, preparats per governar i transformar Igualada". A més, el número dos, Enric Conill, destaca que l'equip "està a punt per impulsar un projecte polític il·lusionant per a la ciutat, basat en fets, que fa anys que treballem i que és el més solvent per Igualada".

 


6 Comentaris

M

Marià

Igualada

30 de març 2023.16:47h

Respondre

Alba, has demostrat que ets una molt dolenta (inútil) gestora en el teu pas per la gestió sanitària i sempre vivint del sistema

Formes part d’un govern que ens escura les butxaques en... Llegir més impostos per donar pensions vitalícies als amiguets o familiars d’amiguets

Estic convençut que a qualsevol poble del estat espanyol amb tendència socialista tindríeu més vots que a Igualada ja que com a llepa culs del P. Sanchez no ho guanya ningú

Per cert suposo que com els vostres “jefes” de Catalunya quant tingueu el “poder” ens castigareu amb nous impostos

Per cert tu també passaràs a cobrar pensió vitalícia, un altre atracament a les butxaques dels catalans

Que et votin a Madrid

J

Joan

Igualada

29 de març 2023.10:53h

Respondre

Una gran feina de l’equip d’ERC Igualada que ha aconseguit un 97% de suport de l’assemblea amb un gran equip de persones que estimen i treballen per Igualada!
Endavant!

T

Toni

Igualada

12 d'abril 2023.16:15h

97% dels assistents, que eren els de la llista 2 o 3 més!!!
No et facis trampes al solitari!!

M

Maria

Igualada

29 de març 2023.08:31h

Respondre

Molt bona llista i amb bona gent, molt preparada i qualificada per fer una Igualada més justa igualitària i fer una igualada millor.
Toni, que fareu? votareu al Sr. Marc Castells en massa i fareu... Llegir més igual que ell quan es va presentar la Flora Sanabra i tots els convergents ( Marc Castells i companyia) van anar a celebrar-ho amb el senyor Jordi Aymami ( alcalde i contricant) a todo lo grande amb cava i la gran festa?
Uns quants simpatitzants de junts votarem a la Sra Vergés i associats!!! Endavant!!!

T

Toni

Igualada

18 d'abril 2023.23:34h

Ui, la dreta votant la Vergés!
Ara s’enten la mar de bé tot plegat!

T

Toni

Igualada

28 de març 2023.11:20h

Respondre

Aquesta no es la llista d’ERC Igualada, es la llista de la Sra. Vergés i associats.

Molts militants seguim sense donar-hi suport. I molts no la votarem al maig.

No han volgut recosir el... Llegir més partit internament, i la divisió es pública i notòria.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.