TORNAR

ERC Igualada denuncia que encara no s'hagin instal·lat càmeres de videovigilància a les Comes

Els republicans demanen explicacions al govern igualadí ”davant la no implementació de les mesures de seguretat que va anunciar el passat 10 de novembre” i exigeixen a Marc Castells que ”complexi les seves pròpies paraules i assumeixi la responsabilitat c

politica
Divendres, 21 gener 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

ERC Igualada ha emès un comunicat en què critica que "Igualada encara no estigui dotada de càmeres de videovigilància al Polígon de les Comes, tal com el mateix govern va anunciar ja fa mesos". "La falta de compromís de l'alcalde amb les promeses, fins i tot les seves pròpies, s'ha de denunciar", ha manifestat Enric Conill, portaveu dels republicans a l'Ajuntament d'Igualada i cap de l'oposició.

El grup municipal d'ERC critica "la inoperància municipal a l'hora d'encarar problemes", que és un "símptoma de la forma de treballar del govern local". En aquest sentit, els republicans assenyalen "les innumerables vegades que s'han dirigit al govern per reclamar mesures concretes. Primer vam haver de demanar que l'alcalde escoltes entitats de veïns i les seves preocupacions davant la seva fanfarroneria a la premsa. Seguidament, vam encoratjar totes les forces i els actors de la ciutat a preparar un pla de xoc en seguretat i finalment vam tornar a comparèixer per demanar una comissió de seguretat més àmplia a Igualada".

"El compromís d'Esquerra amb la seguretat és total i des d'un bon punt s'haurien d'haver fet les coses de forma diferent. Amb perspectiva de ciutat i no pensant en la foto", ha remarcat Conill, assegurant que "tornarem a recordar els compromisos al govern per les vies pertinents, però el temps s'està acabant i Igualada necessita un canvi".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.