TORNAR
PUBLICITAT

ERC Igualada emula el 'Polònia' de TV3 amb un altre vídeo irònic del croissant

Àngel Ruiz i Joan Valentí protagonitzen una peça en clau satírica

politica
Dimecres, 15 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Fa més d'un any que l'Anoia té dues conselleres, però encara no les hem vist com a personatges del 'Polònia'. Ara, ERC Igualada, porta l'estil de la sàtira política de TV3 en un gag sobre les eleccions.

Novament, Esquerra s'encomana a Àngel Ruiz per a un vídeo. En aquest cas compta també amb l'actor i número 5 de la candidatura Joan Valentí protagonitzen el vídeo parodiant el famós gag del croissant de xocolata del programa 'Polònia' de TV3. En el vídeo s'ironitza sobre "el màrqueting i confeti del govern d'Igualada" fent el símil amb un croissant de xocolata

En aquest cas la comparativa és amb el govern de la ciutat. El 'showman' igualadí Àngel Ruiz fa de cambrer i Valentí de client. Al programa humorístic de TV3 el gag té per protagonistes un cambrer que deixa al seu client (per exemple, el jutge Marchena) un croissant que no ho acaba de ser. ERC tria el gag per fer metàfores sobre l'obra del govern municipal i hi fan constar temes diferents: Tickdi, el POUM o la Ciutat Europea de l'Esport.

Els republicans afirmen que "volem posar de manifest la política de l'aparença, del màrqueting i de les promeses incomplertes del govern municipal". Afirmen que "després de 8 anys de govern de Convergència, el govern no ha fet avançar a Igualada alhora que tenim molts reptes que tampoc s'estan afrontant. El nostre projecte vol transformar i millorar la ciutat. Volem i farem el pas endavant que Igualada necessita".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.