TORNAR

ERC inicia la campanya reunint 300 persones en un dinar a Igualada amb Roger Torrent

Enric Conill parla ”d’una llista transversal que reflecteix una societat plural”

politica
Dimarts, 14 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En el primer acte de campanya, Conill anava acompanyat dels dos grans actius d'ERC Anoia, la diputada Carolina Telechea i la consellera Alba Vergés. El convidat del dinar popular al Passeig va ser Roger Torrent, president del Parlament. 

Els republicans van voler fer una demostració de força amb l'acte d'arrencada de campanya, aquest passat dissabte. ERC Igualada va reunir a 300 persones al Passeig Verdaguer en un dinar popular en el que hi eren resident del Parlament, Roger Torrent, la Consellera Alba Vergés, la diputada al congrés Carolina Telechea i l'alcaldable Enric Conill.

ERC se situa com a "única alternativa al govern actual" per tal que "Igualada faci un pas endavant i afronti els reptes de la ciutat per no perdre cap més tren". Durant els parlaments Enric Conill assegurava que "tenim un projecte de ciutat per Igualada que ens il·lusiona" i que "cal planificar i preparar el futur per no quedar-nos més enrere".

ERC va reunir 300 persones al PasseigL'alcaldable ressaltava "la transversalitat, pluralitat i il·lusió de l'equip d'ERC Igualada per treballar per la ciutat i la seva gent". Alhora Conill assenyalava que "volem un govern que garanteixi el dret a l'habitatge, que tingui uns impostos justos i progressius, que treballi per la igualtat d'oportunitats i la justícia social, un govern que treballi pel medi ambient i que mantingui Igualada neta i en bon estat i no només que faci obres quan vénen eleccions". Recordava "les propostes que hem fet al llarg d'aquests quatre anys i dels darrers mesos per aconseguir una ciutat més moderna, al servei de les persones i amb un model productiu i laboral que ofereixi l'impuls que necessitem a Igualada".

El President del Parlament, Roger Torrent, va avalar Conill -"serà un excel·lent alcalde d'Igualada"- i li va mostrar el seu suport assegurant que "cal construir municipis de progrés i republicans, que estiguin al costat de la gent i de les seves necessitats" així com també indicava que "l govern d'Igualada també haurà d'afrontar els reptes que tenim a nivell de llibertats individuals i col·lectives". Telechea i Vergés van coincidir en lloar "l'equip ampli i transversal de la candidatura", amb molta presència femenina i van assegurar que "a Igualada és possible fer un salt endavant amb l'Enric i que hi hagi un canvi de govern municipal".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.