TORNAR
PUBLICITAT

ERC lamenta que l'ajuntament d'Igualada justifiqui la fugida de l'Outlet culpant-ne els fabricants

Aval del sector tèxtil al projecte de Can Riba

politica
Divendres, 21 novembre 2008. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El grup municipal d'Esquerra Republicana d'Igualada, lamenta que el regidor d'urbanisme igualadí, Antoni Pàmies, justifiqui la realització de l'Outlet a Òdena pel suport que li han donat els fabricants del sector tèxtil. ERC reitera que la responsabilitat de que l'outlet es faci a Òdena i no a Igualada és perquè l'ajuntament igualadí, no ha donat cap mena de suport al sector en 5 anys.

Joan Torras

Així respon el grup municipal a les declaracions que el regidor feia aquest dimecres a la compareixença habitual de l'equip de govern, quan va afirmar que si el centre Outlet d'Òdena podia tirar endavant es devia al suport que li van donar alguns fabricants igualadins del sector. Pel regidor, aquest suport era la premissa imprescindible perquè la Comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central aprovés la modificació.

Davant la situació, ERC recorda que el grup municipal ha estat gairebé 5 anys donant l'esquena a un possible projecte que els mateixos fabricants defensaven i demanaven i que van deixar escapar. El portaveu del grup, Joan Torras, recorda que si "els fabricants han donat suport al projecte odenenc, és perquè tampoc no hi havia cap altre opció, i després de demanar-ho tant de temps, és o Òdena o ningú".

Pel grup a l'oposició, és lamentable que la majoria governant pugui atribuir cap culpa als fabricants perquè l'Outlet se'n vagi a Òdena, "l'únic culpable" reitera Torras "és l'ajuntament d'Igualada que mai ha donat suport als fabricants".

Recordar que el regidor d'urbanisme va insistir en la compareixença que el centre comercial d'Igualada tirarà igualment endavant. Va avançar que segurament el 9 de desembre la Comissió d'urbanisme de la Catalunya central en faria l'aprovació.


1 Comentaris

P

Pep Solé Vilanova

L'Espelt

21 de novembre 2008.10:12h

Respondre

Comparteixo els comentaris d’ERC Igualada però voldria fer un matís. Fagepi ja havia fet altres propostes que tenien el recolzament de promotors. Però hi havia un escull important: per fer un... Llegir més Outlet fa falta una llicència comercial que només pot atorgar el Govern de la Generalitat. I ves quina cosa la conselleria la controla el Conseller Huguet que és d’ERC.
Crec que des d’ERC Igualada s’hauria pogut aconseguir que el Conseller donés la llicència sense haver d’esperar la benedicció de qui mai la donaria. Penso que ERC d’Igualada, de l’Anoia i la nostra Diputada haurien pogut fer molt més, tot i que cap altre grup hi ha donat tant de recolzament.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.