TORNAR

ERC Òdena denuncia que el grup municipal del PSC ha cobrat amb diners públics les reunions de partit

'Demanem a l'alcalde que retornin els 241.000€ que han cobrat els seus regidors'

politica
Dimecres, 13 maig 2009. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Paraules gruixudes les que es van poder sentir en la darrera sessió de Ple Ordinari al municipi d'Òdena. Aquest dilluns, al torn de precs i preguntes, el regidor d'ERC Carles Casanova, va exposar un seguit de peticions d'informació de fa setmanes que encara no se li han concedit sobre els cobraments de les reunions que han fet tots i cadascun dels regidors. El recordatori servia per il·lustrar el convenciment d'ERC que els membres del grup del PSC han cobrat indegudament com a reunions de treball, reunions de partit per un import que arriba als 40 milions de les antigues pessetes. Tot i que l'alcalde Guisado no li va deixar acabar la intervenció, Carles Casanova ha avançat que portarà davant el Síndic de Greuges de Catalunya les seves demandes.

Xifres presentades pel grup municipal odenenc d'ERC

El regidor d'ERC no va poder acabar la seva intervenció al Ple

La de Carles Casanova va ser la darrera de les intervencions al Ple, ja que abans que el regidor acabés de formular la pregunta sobre aquests 241.000€ dubtosos, l'alcalde, Francisco Guissado, que havia repetit reiterades vegades al regidor que abreugés la intervenció, li va retirar la paraula i va aixecar la sessió.

Al llarg de la intervenció, el representant d'ERC al consistori odenenc, va repassar les peticions que des del seu grup s'havien fet a l'ajuntament per tan de poder revisar les actes de les reunions i els cobraments que els regidors havien percebut per cadascuna d'elles, una informació que 'mesos després de la seva petició encara no se m'ha facilitat; és més - assenyalava Casanova - per e-mail em dieu que requeriria dies de feina recopilar aquesta informació. No puc entendre que no hi hagi totes les actes de les reunions disponibles (cosa que s'ha de fer per llei) ni que cadascun dels cèntims que surt d'aquest ajuntament no estigui registrat'.

En aquest sentit, i davant el fet que no va poder acabar de formular la seva intervenció, Casanova ha avançat que portarà davant el Síndic de Greuges de Catalunya les seves demandes i espera que l’equip de govern socialista acati les seves prescripcions. A més, presentarà al registre de l’Ajuntament d’Òdena tota la seva intervenció al ple d'aquest dilluns 'fins i tot la que en Guisado no em va deixar acabar, cosa que considero una mostra de talant antidemocràtic i autoritari'.

El grup municipal d'ERC demana que 'es retornin els diners adquirits de l’erari públic des del juliol del 2007 fins a dia d'avui i es puguin aplicar a serveis socials, entitats del poble, llars d'infants,...'. Demanen també que les reunions de l'equip de govern, d'àrea i de coordinació tècnica es deixin de cobrar mentre no hi hagi un informe de secretaria i una intervenció que detalli que tot s'adequa a la legalitat.

El grup municipal de CiU, per la seva banda, ha manifestat la preocupació per aquestes xifres i han mostrat la predisposició al grup d'ERC d'estudiar-ho.


30 Comentaris

p

pardillu

òdena

29 de maig 2009.11:52h

Respondre

Així, odenenc, si l’ajuntament té l’obligació, enlloc de contestar que els advocats faran el que hagin de fer, perquè no fan la intervenció ?

(haig de confessar que no sé exactament en... Llegir més què consta una intervenció, però suposo que inclourà un document amb les justificacions del perquè de l’entrega de quartos als regidors)

Aquesta actitut de l’equip de govern és la que aixeca sospites, amb independècnia de si voto socialistes, de si la feina de l’equip de govern és bona o ens porta de cap el precipici o si els d’Esquerra governarien millor o pitjor o de si em cauen malament.

Si no poden fer la intervenció, que es paguin de la seva butxaca els advocats i que tinguin molta sort (si la mereixen).

u

un odenenc

Òdena

26 de maig 2009.22:53h

Respondre

les ”transaccions”, com diu pardillu, per nassos han d’estar enregistrades, es a dir, no pot sortir ”un duro” de l’erari públic sense l’autorització pertinent, per tant aquest dubte... Llegir més pot quedar solucionat des de el propi ajuntament amb una intervenció.
En tot cas, els advocats caldrien per defensar l’honorabilitat de l’acusat, qüestió aquesta molt diferent, no?
I que els regidors cobren en concepte d’indemnitzacions, això ho sap qualsevol que estigui una mica al corrent de la política municipal i diria més, està aprovat en ple de l’ajuntament, per tant no es pas un misteri.
I si, seran els electors qui acabin per jutjar la transparència d’en Guisado i el seu equip, potser hi tornen a haver sorpreses com ja va passar a les darreres municipals, recordeu que hi va haver qui ja tenia la pell de l’ós abans de donar-li caça!!

p

pardillu

Òdena

26 de maig 2009.17:40h

Respondre

Nico, sembles informat, els regidors cobren les reunions en concepte d’indemnitzacions?, explica’ns-ho

La informació que no es vol donar no és pas quan cobren els regidors i que segons ens... Llegir més expliques surt al butlletí municipal. La notícia diu:

”... deixin de cobrar mentre no hi hagi un informe de secretaria i una intervenció que detalli que tot s’adequa a la legalitat”


Nico, sembles informat, l’equip de govern té obligació legal de tenir i ensenyar un informe de secretaria i una intervenció detallada per poder pagar als regidors aquestes ”indemnitzacions”? Si no té cap obligació, doncs s’ha acabat el tema.

A veure si els advocats poden aportar respostes però la qüestió no sembla pas tant complicada perquè calguin pagar advocats. No hi ha tècnics a l’ajuntament que cobren per saber com s’han de fer aquestes transaccions? Per què advocats? Per cert, amb quins diners es pagarà l’advocat? del partit o del municipi?

A part de legalitat, una altra cosa és el compromís personal del senyor guisado amb la transparència que ell mateix ha anat repetidament proclamant. Trencar aquest compromís, però, no està penalitzat per les lleis pertant els advocats no tenen res a dir-hi, només els electors.

N

Nico

26 de maig 2009.15:43h

Respondre

crec que es el colmo acusar sense tenir proves de res, i que l’acusat s’hagi de defensar treient tot tipus de’arguments. Per acusar no s’hauria de fer amb proves?? On son les proves... Llegir més d’ERC??? Jo no he vist cap... Algu ha vist les proves??? Nomes son acusacions tretes de la maniga del Sr. Casanovas... i molts ja heu jutjat i sentenciat... que trist...
S’esta demanant despres de 2 anys de govern que es justifiquin les indemnitzacions cobrades??? NO SENYORS... S’està acusant als regidors d’òdena de cobrar diners de manera il.legal, irregular o il.lícita. Se’ls esta acusant de lladres i de mentiders. Aixó no es demanar justificacions de les indemnitzacions cobrades. Aixó es molt diferent.

Saben que el que cobren el regidors d’odena esta publicat al butlleti municipal? Saben que el sr. casanovas te totes les reunions que es van cobrar per cada regidor durant l’any 2008??
Algú dubta encara de que tot aixó es una gran marranada per fer mal a un govern que porta una bona trajectoria,amb grans projectes assolits i molts d’altres que s’estan començant??
No cal ser de cap partit polític per veure on hi ha bona gent i on hi ham males persones...

e

elmonje

25 de maig 2009.23:15h

Respondre

sembla que hi ha molta gent que sap molt bé que son i com es cobren aquestes reunions, (quina casualitat). Ja d’entrada, esteu sentenciant unes persones i un partit abans, de qui tingui que fer... Llegir més sentencià. Tantes ganes els hi teniu als socialistes D’Òdena?. Tant be ho fan que despres de dos anys que es van aprovar aquestes remuneracions al plè i segons la meva informació la van aprovar tots. Ara es fan acusacións?. Si han passat dos anys i els senyors de CiU i ERC no s’han adonat de aquestes irregularitats. No penseu que la oposiciò ens está sortin molt cara a Ôdena?.
Senyors de CiU i ERC se us veu massa el plumero, si vosaltres sou la alternativa al PSC-Ôdena, ho tenim clar els Ôdenencs,es molt misserable fer acusacions, (que suposo les podreu provar) quan en dos any no heu pogut fer alternativa ni critica solida al govern D’Òdena.
Jo ho tinc clar, mai he votat socialistes pero les proximes municipals el senyor Guisado tindrà el vot de tota la meva familia, 5 vots. Ho tenim clar!
Nomes dic una cosa a als senyors Pardillu,Ódena Forever, Ódena ja n’hi ha prou i La Cabra, que demanin al senyor Casanova la informació dels telefons movils, a lo millor el pardillu deixaba de ser-ho la cabra es tornaba boixa.

L

La Cabra

Cabrera

25 de maig 2009.08:42h

Respondre

El tema PSOE (PSC, ja no res...) es de traca a la comarca, mare de deu quins corruptes!!!

u

un altre odenenc

Odena

24 de maig 2009.21:26h

Respondre

em sembla que algú està barrejant ”churras y merinas”, no es el mateix una reunió de partit que una reunió d’equip de govern, entenc que les actes que demana ERC, son les reunions d’equip... Llegir més de govern i tampoc entenc per que s’han de donar.
A les reunions d’equip de govern es on s’han de tractar assumptes del mateix equip i es aquí on es marquen les estratègies a seguir d’un ajuntament, i l’oposició no hauria de tenir aquesta informació, si no quin sentit tindria la política de cada partit si ”l’enemic” está al corrent de tots els teus moviments?
I per altra banda estan els números, resulta que aquí tothom dona per fet que setmanalment es fa una reunió, que mensualment es fan quatre, que anualment es fan quaranta vuit i que tothom assisteix a totes, n’esteu segurs?

Ò

Òdena forever

Odena

24 de maig 2009.15:56h

Respondre

Si aquestes actes és la única prova d´aquestes reunions de govern que diuen els membres del PSC-PSOE-ÒDENA que fan, i que són cobrades amb els nostres diners, la seva obligació moral, legalment... Llegir més no ho sé, és d´ensenyar-les a que ho demani.Del contrari ells mateixos s´estàn posant sota sospita.De les altres reunions que poden fer, que serien les de partit i que suposo que tots els partits fan, que són les que tracten sobre les directrius de partit i l´estratègia a seguir, ningú n´ho n´ha de fer res, però tampoc es poden cobrar amb diners públics, JO NO VULL FINANCIAR CAP REUNIÓ DE PARTIT SIGUI QUIN SIGUI EL PARTIT!!!

o

odena ja n'hi ha prou!

odena

24 de maig 2009.10:12h

Respondre

potser la diferència entre unes i d’altres és que les que tu dius que són de l’equip de govern ens costen 215€ per regidor, o sigui, 1075€ per reunió, o sigui 4300€ (715.459 pts) per... Llegir més mes, o sigui, 90300€ (15.000.000 pts) fins a dia d’avui i les altres 0€ ? i disculpa’m...si són cobrades, es té tot el dret a consultar les actes....no m’ho invento...ho diuen les lleis...o és que no les hem d’obeir les lleis ?

u

un odenenc

Òdena

23 de maig 2009.20:05h

Respondre

No senyor/ra ”odena forever”, l’advocat la de buscar si les acusacions son falses, que es molt diferent que demanar informació.
El que és clar, es que té dret a rebre informació, però no... Llegir més tota la que demana!
Com es pot pretendre que li siguin entregades les actes de l’equip de govern, les actes on entre d’altres assumptes, suposo que es tracten les línies o directrius a seguir d’un equip de govern.
Aquestes actes ni Psc, ni ERC, ni el Papa de Roma les entregaria, no?

o

odena forever

odena

23 de maig 2009.09:57h

Respondre

Crec que el Sr. Guisado ens amaga alguna cosa.¿Perquè no volen ensenyar les actes de les reunions? ERC-Òdena nomès ha demanat informació, i el grup PSC-PSOE-Òdena s´han posat... Llegir més nerviosos,¿perquè?
El sr. LLuiset Palop aconsella a ERC que contracti un advocat.¿Per demanar informació és necessita un advocat?

p

pardillu

òdena

22 de maig 2009.15:25h

Respondre

cansats, monges i odenencs varis, gràcies per jugar al joc de desacreditar el senyor casanova, però com més hi jugueu més ganes ens feu venir de saber què caram passa amb el cobrament de... Llegir més reunions. Són reunions fantasmes per obtenir un sou (potser merescut, potser no) de regidor a final de cada mes?. És una pràctica extesa a més ajuntaments amb independència del color de l’equip de govern? ens trobem davant d’un cas com el dels britànics que si bé es té dret a dietes s’ha prostituit de manera generalitzada el seu ús? Només els senyor Guisado pot deixar les coses clares. Sisplau, pel bé de la classe política que posi els punts sobre les is. El silenci acompanya la sospita. La transparència si que pot fer callar al senyor casanova i sí que també pot fer-lo enrogir. Al contrari, els biògrafs aficionats del senyor casanova que irradien color polític ja abans de prémer la primera tecla de l’ordinador, deixeu-me dubtar que serveixin per a res.

c

cansat

odena

22 de maig 2009.11:11h

Respondre

Ara comença el show... Per desgràcia a Òdena ja coneixem al Sr. Casanovas, tot el que toca ho destrosa. Ho ha fet aixins sempre. Si hi ha diners pel mig, sempre hi fot la mà! I justament ell,... Llegir més aquest mentider compulsiu,acusa sense proves... No se qui ha dit alló de ”piensa el ladron que todos son de su condicion”, i aquest es el ladron primer de les llistes. No serveix parlar del passat, diuen alguns, no... pero esta clar que tothom tenim un passat i el d’aquest individu no es gens net ni clar... esta brut, com les seves mans dins de l’ajuntament d’odena. Jo si que m’enrecordo del telefons movils!!! I hauria d’estar agraït de que no el van portar als tribunals... cosa que aquesta vegada espero que facin. Potse així comença a caura-li la cara de vergonya i deixa de cobrar diners que paguem entre tots, es queda a casa i deixa la politica per la gent que de veritat fa politica.

e

elmonje

19 de maig 2009.10:27h

Respondre

hola a tot@s, disculpeu el meu catalá ja que soc un empresari de fora que fa uns anys que visc al municipi de Òdena. He viscut a uns quants paisos i conec algues cultures i moltissima gent.... Llegir més politics tambe. Evidentment no soc del PSC ni del PSOE, i com que la alternativa de la dreta a Ôdena de la mà del senyor Jorba era i es un dessastre (tans discursos diferentes hem desorienten)la meva familia i jo vam optar per donar suport al grup ERC (una esquerra capitalista) pensabem. Avui reconec el meu error al triar aquest personatge den Casanova, mare d deu quan he començat a coneixe la historia politica dels ultims anys, sentim bergonya del suport que varem donar a aquest grup liderat per una persona sense experiencia i criteri politic (igual que el sr.Jorba). Jo soc dels que pensen que si hi ha una sopita i no tens proves per portar-ho al jutgat, no tens res, per tant demano a ERC que denunciì els fet al jutgat i si pot demostrar que les acusacions son certes haurá fet la seva feina i si no ens haurá sortit als Odenencs carissim, perque aquest senyor tambe cobra del ajuntament i del consell comarcal i penso que del partit de ERC, ”osea” que el paguem tots.

u

un odenenc

Òdena

16 de maig 2009.18:14h

Respondre

Doncs mira pagès, la història dels telèfons mòbils la va acabar de pagar el que aleshores era l’alcalde i avui desaparegut senyor Vinyals, posant de la seva butxaca els diners que els seus... Llegir més regidors i coneguts no van pagar per l’import de les factures dels telèfons. A partir d’aquí les relacions entre el regidor Casanova i l’alcalde es van allunyar considerablement.
Però en fi, com bé dius, no cal entrar en debats passats.
Per altra banda, dir-te que em sorprèn bastant quan dius que el mèrit del que s’està fent al poble no se li ha d’atribuir al govern del PSC, pensa que si un no es belluga, no vindrà un senyor a tocar la porta de l’ajuntament per donar-te un grapat de milions per que sí.
Però tornant al debat pel qual estem aquí, el primer que vaig dir en la meva opinió anterior es que en Casanova, s’hauria d’haver deixat de Síndic de Greuges i anar directament a la fiscalia, ja que les acusacions son tant greus que es la justícia qui ha de resoldre l’enrenou, ara que si la raó cau de banda de l’equip de govern, ja cal que es busqui un bon advocat tal i com diu en Lluiset.
El problema de tot això es que el mal ja està fet i tant es que siguin 241.000€ com 3.000€ els diners cobrats per reunions, aquestes sis persones (alcalde i regidors), seran assenyalades al poble per les acusacions d’un ”personatge” que el primer que hauria d’haver fet es tenir-ho tot lligat i ben lligat.

j

josep

conca

15 de maig 2009.16:53h

Respondre

Tema actes i justificants: Senyor Guisado, ensenyi les actes i expliqui els números, JA. Quan més tardi més sospites s’aixecaran i ja a dia d’avui sembla que la ferum podria ser certa.


No... Llegir més té res a veure aquest tema amb les iniciatives i les polítiques que remena el Senyor Guisado. Jo sóc molt crític amb el seu projecte però el contingut del seu projecte no té res a veure amb la qüestió que està a sobre la taula encara per resoldre.

No té rés a veure aquest tema amb la vida passada del regidor d’Esquerra. Cap comentari sobre la seva vida modifica un milímetre la qüestió que està a sobre la taula encara per resoldre.

No ens confonguem!

P

Pagès

Òdena

15 de maig 2009.12:42h

Respondre

Odenenc, no fugis del problema inicial traient altres temes per que es la defensa dels que no te raons o no saben que dir. Jo no se res de telèfons mòbils ni de denuncies. A mi ara m’interessa... Llegir més saber i aclarir si la denuncia que fa ERC és certa o no. Algú haurà de purgar les penes, o el denunciat o el denunciant. Si sempre anem traient el que es va fer fa anys no anirem mai enlloc. A la vagada em fa pensar en allò que defineix la frase: “piensa el ladrón que todos son de su condicion’
Em sembla be denunciar el que sigui denunciable, però ja que treus el tema i no dius el resultat, em podries dir com es va resoldre aquella denuncia?.
No mostrar les actes d’unes suposades reunions si és cert que son obligatòries algun cosa vol dir. No parlem ja de retirar la paraula a un regidor en un ple municipal.
Lluiset i Odenec, alguna cosa està fent be el Guisado, però no us equivoqueu, moltes coses de les que li atribuïu el mèrit al Guiado son imposicions de ‘més amunt’. Ell mateix havia manifestat en públic que l’aeroport previst en el Pla Director de l’Aeròdrom era preferible al Corporatiu. Ara ha canviat. La llei de Barris de moment només serveix per tirar endavant un projecte que es de tot el municipi i que es diu Poliesportiu, que ja està programat de fa no se quants anys. Amb la llei de Barris han trobat una manera de rebre un subvenció del 50% de la despesa per pagar el poliesportiu que no te res a veure amb els criteris de la Llei. No segueixo més.....
Ara el que cal és que el Guisado aclareixi el tema i sobre tot que quan el tema estigui aclarit en tornem a parlar en aquest mitjà. Sovint només és noticia la denúncia però quasi mai el desenllaç.

d

desconcertat

Odena

15 de maig 2009.10:34h

Respondre

Si el Sr. Casanovas te proves del que diu, que trobo molt confòs, només te un camí.Els jutjats son per denunciar. Si no...bla, bla, bla,bla i a procurar fer mal i prou. Ben tristet.

L

Lluiset Palop i Flairol

Igualada

15 de maig 2009.09:05h

Respondre

Jo si fos els d’ERC Òdena aniria contractant un bon advocat, o en tot cas aniria buscant proves per poder contrastar i corroborar les acusacions que han fet. No sé si és veritat, però feina... Llegir més tindran per demostrar-ho -en el suposat cas que fos cert, cosa que dubto-. De vegades als partits a l’oposició no els hi queda més remei que fer política ficció i vestir a l’enemic com si fos el diable. Tothom sap les limitacions de’n Guisado, però a la vegada ningú li pot retreure que ha aconseguit fer molt més per Òdena en sis anys que els anteriors equips de govern. Qui ha fet possible que Òdena rebi una pluja de milions per la Llei de Barris ?? El senyor Casanovas va a la crítica fàcil, però de la seva acusació a acabar en el jutjat només hi va un pas.

u

un odenenc

Òdena

14 de maig 2009.23:04h

Respondre

El que hauria de fer el senyor Casanovas si te el que s’ha de tenir, es portar el tema davant la justícia i no al Síndic de Greuges tal i com en el seu dia va fer el senyor Guisado quan era... Llegir més regidor de l’ajuntament d’Òdena pel tema dels telèfons mòbils, o es que ningú s’en recorda que el senyor Casanova si que va malversar diners públics?
El que passa es que a l’oposició d’Òdena, CiU i ERC, se li acaben els arguments, tenim l’Oultlet, la Llei de Barris, el Poliesportiu, una ampliació de l’escola, una nova llar d’infants, s’han urbanitzat un bon grapat de carrers del poble, podem tenir l’aeroport Corporatiu i es clar, tot això pels interessos d’ells, no es gens bo.
Si en Casanova vol transparència que comenci dient el sou que ell s’emporta del Consell Comarcal, que ja voldrien molts regidors cobrar el que cobra ell per quatre reunions.
Aquest Casanova està malalt i ja pot vigilar perquè se li pot girar la truita!!

M

Mariona

Vilanova

14 de maig 2009.12:50h

Respondre

Sorpernent, no sé si el que diu ERC és cert, però la notícia només explica el que ha presentat ERC, ni li dona la raó ni ho desmenteix, explica els fets, crec que això és transparència, no?... Llegir més Ara faltaria la rèplica del Guisado, a veure què diu, però si com diuen no va deixar acabar el regidor al ple, potser no hi te res a dir....

S

Sorprenent

14 de maig 2009.12:46h

Respondre

És increible les sentències de la gent, quan aquest senyor encara no ha demostrat res. És molt fàcil acusar sense proves. Aquesta és la política d’ERC?

Jo aconsellaria llegir també la... Llegir més notícia del Regio7. Al menys s’acosta una mica més a les acusacions reals. I és divertit veure com les declaracions de CiU tant a un lloc com a l’altre son diferents...

I senyors de AnoiaDiari, abans de publicar una notícia haurien de comprovar les xifres i dades que donen. Fer d’una notícia una bomba informativa amb mentides no és seriós, ni podem dir-li periodisme...

P

Pagès

Òdena

14 de maig 2009.10:23h

Respondre

Si és cert que ERC havia demanat les actes i el govern no ha donat la informació. Si és cert que li va retirar la paraula en un ple a un representant del poble. La meva opinió és que és del tot... Llegir més culpable. Son les reaccions típiques de qui te, qui vol i qui ha d’amagar alguna cosa.
El mes curiós del cas es que precisament l’alcalde es passa els plens municipals divagant, despistant i “fugint de mare” de qualsevol cosa que se li pregunta. Una pregunta que podria tenir per resposta un si un o no, o de no més de 2 frases pot comportar una resposta de 10 minuts que al final no ha respòs res de res. El públic convidat hauria de tenir el poder de retirar la paraula al propi alcalde ja que adorm a les pedres amb els seus discursos buits de contingut i de “pamfleto” electoral
Par altra part, no se per que hi ha tants regidors a l’equip de govern ni per que ha de fer tantes reunions de “cobrament”. Quan anava als plens l’únic que parlava era l’alcalde. El regidors de l’equip de govern no diuen mai res. Son convidats de pedra autentica. Es clar que si alguna vegada algun regidor del PSC ha volgut prendre la paraula el propi alcalde li ha dit que ja responia ell. Fas una pregunta de cultura: respon al Guisado. Fas una pregunta de serveis: respon el Guisado. Fas una pregunta sobre el cementiri: respon l’alcalde. És lamentable.
Jo ja no vaig als plens. La darrera vegada em vaig adormir tant que em vaigf despertar en el ple següent.

M

Marcel·lí Carreras

Igualada

14 de maig 2009.09:52h

Respondre

Estic veient segons quins comentaris i començo a veure que Anoiadiari pot començar a degenerar en un pseudo-confidencial. Els directors d’Anoiadiari haurien de començar per demanar que tothom... Llegir més qui volgués escriure es registrés -jo ho faria-. Però està clar que és molt fàcil amagar-se i començar a dir bestieses contra tots els que manen i això en qualsevol moment els hi pot donar problemes a la bona gent d’Anoiadiari, que d’altra banda, fan un excel.lent treball.

M

Marc

Òdena

14 de maig 2009.09:08h

Respondre

Òbviament que si es veritat lo que ERC denuncia n’hi ha per que hi hagi dimissions i molt més...
Lo que es molt trist i cada vegada un ho veu mes clar, es aquesta prepotència, totalitarisme,... Llegir més absolutisme... que l’alcalde Guissado pràctica a l’hora de fer politica està fent molt de mal al poble i en un futur o acabarem pagant tots...es molt trist deixar sense veu la gent del poble, sigui quines siguin les seves idees i més en un Ple.
Sembla que nomès t’escolten quan es tracta de guanyar-hi calés.
Òdena a de seguir de més a prop lo que fa l’Ajuntament!

c

corrupte

igualada

14 de maig 2009.09:08h

Respondre

Animo a ERC que faci el mateix alla on mana ERC, o es que us penseu que ERC son especials, superbons, super herois... son politics com la resta...
A veure si peten tots plegats de un cop
Pero no... Llegir més sigueu innocentons, CiU i ERC (que son els que mes us agraden) son també igual de desgraciats.
Politis, son politics

S

Silvia

montbui

14 de maig 2009.08:47h

Respondre

Animo als de ERC que facin el mateix en altres municipis. Per veure si es una cosa nomes d’odena o es pràctica habitual dels politics. a veure si ho podeu fer a montbui, vilanova, ..... Es una... Llegir més vergonya el que estan fent per tants llocs els politicos. El poder els fa corruptes.

m

montse

odena

13 de maig 2009.20:43h

Respondre

Quina vergonya!!!!, si realment això és cert, que no en dubto, el mínim que podria fer l’alcalde es dir la veritat i després dimitir, li hauria de caure la cara de vergonya. Endavant amb la... Llegir més gent del poble que cada vegada hauriem d’anar més als plens i queixar-nos. Jo si disposés de temps, també hi aniria.
Amb aquests diners es podrien haver netejat boscos, treure arbres de les ventades del Gener, que encara no s’han tret, i un llarg etc. etc.

R

Raúl

13 de maig 2009.19:33h

Respondre

Que vergüenza!! Donde hay que firmar para ser Regidor, ya que según los números presentados por ERC, en cinco reuniones al mes uno se pone en el bolsillo 2.298,40 euros. Donde por favor!!!!! Si la... Llegir més politica funiona a sí, Yo tambien quiero ser regidor!!!

m

marc

igualada

13 de maig 2009.18:25h

Respondre

Ai ai ai aquests socialistes, ni un pam de net.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.