TORNAR
PUBLICITAT

ERC organitza busos gratuïts per anar a Lledoners, en el primer any de l'empresonament de Junqueras

El partit prepara un acte d’homenatge al Pla de Lledoners, el dia de Tots Sants, a la tarda

politica
Dijous, 25 octubre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El 2 de novembre es complirà l'any de l'internament, en presó preventiva, d'Oriol Junqueras i Quim Forn. La vígilia, el dia 1, Esquerra organitza busos des de diferents punts de la comarca per anar a homenatjar el seu president a Lledoners. 

Per Tots Sants, Esquerra organitza una jornada de record i homenatge a Oriol Junqueras, un dels presos polítics en presó preventiva. La federació comarcal anoienca fletarà autobusos gratuïts des d'Igualada, Piera, Masquefa, Capellades, Vallbona i Els Hostalets de Pierola. A Lledoners, el partit organitza un gran acte reivindicatiu per la llibertat de les persones preses polítiques i el lliure retorn de les exiliades.

L'acte vol commemorar el primer any de l'empresonament d'Oriol Junqueras, que va ser enviat a presó preventiva junt a set consellers més, quinze dies després que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. El dijous 1, a les 5, hi haurà un gran acte al Pla de Lledoners, al costat del centre penitenciari on hi ha part dels presos polítics catalans, per a reivindicar la seva llibertat. Per a més informació, es pot fer arribar un correu electrònic a l'adreça anoia@esquerra.cat. Des de la Federació Comarcal, s'anima a tothom a assistir-hi, ja sigui amb autobús o bé amb transport privat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.