TORNAR

ERC de la Pobla de Claramunt presenta el projecte de creació de Rutes Verdes per al municipi

Aquest diumenge, la candidatura repulicana, presenta el programa electoral

politica
Dimecres, 13 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació republicana a la Pobla de Claramunt va dur a terme aquest dissabte, una sortida per presentar el projecte de creació de Rutes Verdes al municipi. La sortida també va contribuir a netejar el pont i aqüeducte vell. El proper diumenge, la candidatura presenta el programa electoral amb una llista àmpliament renovada. 

Esquerra Republicana de Catalunya a la Pobla de Claramunt va dur a terme aquest dissabte al matí una sortida familiar per a conèixer i contribuir a la neteja d'un pont vell i un aqüeducte, mig amagat en el bosc, prop del paratge del Vinçó i sobre la riera de Carme.

Amb un bon resultat durant la primera jornada de neteja, els participants ja s’han citat per continuar el camí fins arribar al Xaró

Equipats amb material de desbrossar, i després d'un esmorzar de pagès, els participants a la sortida van procedir a tasques de neteja de l'espai, un paratge d'alt interès històric i natural, que s'utilitzava originàriament per a transportar l'aigua al nucli de Les Figueres des dels manantials de Vinçó, i que posteriorment es va usar com a Camí de Bast, destinat al pas de bestiar i de persones. Els participants van finalitzar l’acció amb un molt bon regust de boca i ja s’han citat per continuar el camí fins arribar al Xaró.

Aprofitant la sortida, la candidatura d'ERC a la Pobla va presentar el seu projecte per creació de Rutes Verdes en el municipi, una que seguiria el curs del riu Anoia des del nucli urbà fins al terme de Vilanova del Camí, i una altra redescobrint el Camí Vell de Vinçó, el pont abans esmentat, i continuant la Riera de Carme fins el Pas Blau. Per poder unir els barris de les Garrigues i el Xaró al centre del poble mitjançant un camí de passeig enmig d’un entorn natural de gran bellesa.

Les polítiques actives de protecció del medi ambient i el patrimoni artístic i monumental de la Pobla de Claramunt, i la divulgació dels paratges i els espais naturals del poble, també com a atractiu cultural i turístic, són un dels punts del programa electoral d'Esquerra.

Els participants de la jornada

Diumenge, presentació del programa electoral

ERC presenta per a les properes eleccions municipals una candidatura àmpliament renovada, encapçalada per Albert Duran i Serra, i un programa electoral de grans rectes i canvis per millorar un poble que està estancat i viu en la monotonia. Els detalls del programa es presentaran en un acte el proper diumenge, al Teatre Jardí, a partir de les 2/4 de 7  de la tarda. En l’acte intervindran el candidat de la formació, Albert Duran, i un membre de la recent creada JERC del municipi.

Els eixos bàsics del programa són el ple suport al procés independentista, la transparència i democràcia participativa, la potenciació del teixit associatiu local, un compromís clar a esdevenir un poble sostenible i sense fractures i barreres arquitectòniques, la promoció del turisme, el comerç i ajudar les empreses i emprenedors del poble, i una especial dedicació a les polítiques socials i la igualtat d'oportunitats.

 


1 Comentaris

J

Jep

Anoia

13 de maig 2015.10:23h

Respondre

M’agrada la iniciativa. Això és predicar amb l’exemple! Bé per a la gent d’ERC de la Pobla.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.