TORNAR
PUBLICITAT

ERC de la Pobla dóna a conèixer el seu projecte en un acte amb Carolina Telechea

La diputada al Congrés avala la candidatura d’Albert Duran

politica
Divendres, 24 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

A La Pobla es preveuen unes eleccions molt renyides el proper diumenge. Aquestes darreres jornades, ERC desplega diferents actes que es clouran amb una xocolatada aquest vespre al Teatre Jardí, a les 7.

ERC de la Pobla de Claramunt va presentar la seva candidatura a les eleccions municipals en un acte que va servir per presentar les grans línies del programa i en el qual l'alcaldable Albert Duran va fer valer el seu compromís amb la Pobla que ha quedat palès al llarg de la seva activitat com a regidor en el darrer mandat. El candidat va expressar que vol "un canvi en positiu, comptant amb la veu dels veïns i veïnes i sobretot amb la il·lusió de fer una Pobla millor per a tothom".

Telechea, amb els números u i dos, Albert Duran i Jordi PuiggrósA l'acte hi va assistir Carolina Telechea, diputada al Congrés a Madrid, amb vincles familiars amb la Pobla. La diputada es va mostrar confiada en la possibilitat d'un canvi real a l'Ajuntament poblatà, de la mà dels republicans. Al finalitzar tot l'equip de la candidatura i la diputada van estar compartint amb els veïns i veïnes assistents a l'acte un suca-mulla on de manera distesa es van poder intercanviar opinions. Aprofitant la presència de Telechea, i en ser preguntada per la situació dels companys i companyes empresonat i a l'exili, la diputada va comentar que "estan molt animats, encoratjats i sobretot il·lusionats amb els projectes que es presenten arreu del territori. Quan marxo de veure als nostres companys Oriol i Raül sempre em diuen el mateix: tingueu cura dels vostres veïns i estimeu-los, són la nostra força".

També la secció local d'ERC va organitzar diumenge una xerrada amb veïns del barri del Xaró, i dilluns al de les Garrigues, que han servit per escoltar les inquietuds dels veïns i s'han donat a conèixer les propostes per als barris que conformen el programa. Esquerra tancarà la campanya a la Pobla aquest divendres dia 24 de maig, amb un Conta-Contes del llibre 'Contes des de la presó' escrit per l'Oriol Junqueras i una xocolatada, un acte per a nens i grans que tindrà lloc a les 7 de la tarda, al Teatre Jardí.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.