TORNAR

Ernest Maragall i Alba Vergés demanen a Igualada "concentrar el vot independentista" a ERC

Davant la militància i simpatitzants, Vergés reivindica la confiança en ERC ”per enfortir els serveis públics”

politica
Divendres, 12 febrer 2021. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els representants d'ERC insisteixen que no pactaran amb el PSC, sigui quin sigui el resultat que surti de les urnes aquest diumenge. Demanen el vot com a antídot contra un possible govern del 155. 

Els republicans celebraven dimarts el seu acte final de campanya a la comarca amb la participació del republicà Ernest Maragall, acompanyat dels candidats i candidates anoiencs a les eleccions del Parlament de Catalunya, la Consellera de Salut Alba Vergés, l'alcalde de Sant Martí de Tous, David Alquézar, i l'alcaldessa del Bruc, Bàrbara Ortuño. El diputat i regidor de Barcelona, Ernest Maragall, va remarcar la importància de concentrar el vot independentista a les eleccions del 14 de febrer per tal d'"d'evitar un govern del 155", ja que "ERC és la garantia d'un govern republicà, a favor de l'amnistia i d'un referèndum sobre la independència de Catalunya".

El veterà polític afirmava que "no pactarem amb el PSC" i afegia que "l'única força que pot garantir la reconstrucció del país des dels valors republicans i d'esquerres com la justícia social, l'equitat i el progrés és Esquerra Republicana". Per la seva part, la fins ara Consellera de Salut, Alba Vergés, "agraïa la tasca de tot el personal sanitari que ha plantat cara a la pandèmia. Ara cal entomar el procés de vacunació per tal d'arribar al final d'aquests mesos tan durs per a tothom".

Vergés recalcava que "cal enfortir els serveis públics i de qualitat per tal que ningú quedi enrere. Durant la pandèmia hem vist com és d'important l'estat del benestar i per tant nosaltres no farem com la dreta, catalana i espanyola, que van retallar els serveis públics del país en època de crisi. Nosaltres el que farem és enfortir més aquests serveis públics perquè són la vàlvula de seguretat perquè ningú quedi enrere".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.