TORNAR
PUBLICITAT

Esquerra celebra 87 anys d'història amb 4 actes simultanis a l'Anoia

Amb el lema ”ERC: 87 anys sense cap cas de corrupció”

politica
Diumenge, 18 març 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

“ERC: 87 anys sense cap cas de corrupció” és el lema dels quatre col·loquis simultanis que la Federació Comarcal d’Esquerra Republicana a l’Anoia ha organitzat per aquest dilluns 19 per commemorar el 87è aniversari de la fundació d'Esquerra Republicana de Catalunya. Els actes se celebraran a Igualada, Capellades, Piera i Masquefa.

Igualada acollirà un col·loqui amb la igualadina Alba Vergés i Rubèn Wagensberg, ambdís diputats d'Esquerra al Parlament de Catalunya. Se celebrarà a la Biblioteca Central, a 2/4 de 8 del vespre.

A la mateixa hora, a la sala d'actes del Foment, a Piera, el protagonista de la xerrda serà el secretari de Ciutadania i Immigració, Oriol Amorós. A Capellades, el col·loqui es farà a la Lliga de Capellades amb el portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Joan Tardà; mentre que a Masquefa, els ciutadans podran conversar amb la diputada a Madrid, Ester Capella, al CTC de Masquefa. Ambdós actes tindran lloc també a 2/4 de 8 del vespre.

Els actes seran oberts a tothom.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.