TORNAR
PUBLICITAT

Esquerra Igualada veu "inadequat" que es construeixi el polígon a Can Titó

No volen un polígon ”en una zona d’alt valor natural”

politica
Dimecres, 16 setembre 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els republicans d'Igualada creuen que situar "90 hectàrees" de polígon seria hipotecar aquesta zona. Demanen que es reconsideri el projecte, que apareix com a una de les opcions de creixement industrial al Pla Director d'Activitats Econòmiques de la Conca d'Òdena.

El grup municipal d'ERC d'Igualada ha manifestat en un comunicat que veu "inadequat i inviable" la construcció d'un nou polígon industrial a Can Titó (Vilanova del Camí). Els republicans expliquen que "aquesta zona estudiada es d'un alt valor paisatgístic i natural, és l'extensió del riu i la façana sud de la ciutat que conjuntament amb el riu i el barri del Rec dona una singularitat especial a Igualada" així com també afirmen que "és un espai necessari com a pulmó de la conurbació de Vilanova del Camí, Igualada i Santa Margarida de Montbui."

Segons ERC, situar en aquesta zona 90 hectàrees de polígon industrial "afecta a la futura potencialitat del conjunt del territori" i també recorden que "és una zona molt freqüentada i que constitueix un espai d'ús ciutadà amb un alt valor natural." El grup municipal d'ERC a Vilanova també s'han mostrat contrari a la construcció d'aquest nou polígon "i com a veïns i veïnes només podem donar-los suport i afegir-nos a la seva consideració respecte aquest projecte de creació de nou sòl industrial."

Per últim, afirmen que "sempre respectarem l'autonomia local de cada municipi a l'hora de decidir quins projectes es fan al territori" i, per tant "en aquest cas els companys de Vilanova han decidit mostrar-se desfavorables a la construcció del nou polígon, una decisió que respectem i que a més a més també compartim."


1 Comentaris

N

Nati

Igualada

16 de setembre 2020.11:39h

Respondre

ERC no sap on para,...: o potser estan rebent les pressions dels sectors economics per oposarse al nou sol industrial?. es diuen d’esquerres pero nomes en tenen el nom,..,..

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.