TORNAR

Estrena –amb relliscada– de la diputada igualadina Judit Guàrdia

politica
Dimecres, 8 juny 2022. 16:39. Redacció AnoiaDiari.

La igualadina Judit Guàrdia ha estrenat aquest dimecres el seu escó a l'hemicicle del Parlament de Catalunya, i ho ha fet protagonitzant una de les anècdotes de la sessió plenària. En el transcurs del debat sobre la llei del català, el diputat de la CUP, Carles Riera, ha pujat a la tribuna per anunciar el vot contrari del seu grup tot lamentant que "avui obren la porta al bilingüisme de l'escola catalana". Una intervenció que ha estat aplaudida des dels bancs dels cupaires. Just a sota, la igualadina Judit Guàrdia s'estrenava com a diputada de Junts i ha aplaudit les paraules de Riera fins que, amb un cop de colze, els companys d'escó l'han avisat de la "relliscada".

La llei ha estat aprovada amb els vots a favor d'ERC, Junts, PSC i ECP, mentre que la resta de grups parlamentaris hi han votat en contra i el diputat de Junts Francesc Ten s'hi ha abstingut.

Amb Judit Guàrdia l'Anoia compta amb tres diputats al Parlament, sumant-se a la republicana Alba Vergés i al socialista Jordi Riba.


4 Comentaris

J

JSC

Igualada

16 de juny 2022.13:49h

Respondre

Un cop llegida la crònica i analitzat el context, en la meva opinió qui ’rellisca’ (a la vegada que censura) és qui etziba el cop de colze a la diputada, que ben lliure és (o hauria de ser)... Llegir més d’aplaudir a qui li vingui de gust..

P

Pep

9 de juny 2022.19:49h

Respondre

El problema que tenim, es que no tenim periodistes, tenim comisaris polítics.
Lo se!!! no ho poblicarant pero aquí queda per la historia

p

pep

13 de juny 2022.12:22h

He de reconeixe, que si , que son comisaris politics, pero espavilats.
Lo han publicat!!!!!

J

Josep Castelltort Panadés

Santa Margarida de Montbui

8 de juny 2022.19:01h

Respondre

Hem arribat ja al punt en que el fet que una diputada tingui una opinió pròpia és una relliscada, si no és la del partit.
I no és que m’estranyi la crònica, però no veig que els... Llegir més periodistes hagin de reforçar la manera actual d’entendre els partits com un ramat d’ovelles en que un quants decideixen la posició i els demès fan ”beee”. Sense disciplina de partit ja no hi pot haver ordre al país? Massa partit i poca representació.
Si a la Judit Guàrdia s’identificava amb la intervenció del Carles Riera, el que és un problema és que li donin un cop de colze i ja no aplaudeixi més.
Potser si els diputats tinguessin més llibertat les coses podrien anar millor i el país se sentiria més representat.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.