TORNAR

Els expresidents Artur Mas i José Montilla conversaran aquest dijous a Igualada

Dins el cicle de diàlegs ‘En[raona]’, organitzat pel Col·legi de Periodistes Anoia

politica
Dimecres, 18 gener 2023. 16:59. Redacció AnoiaDiari.

 Aquest dijous 19 de gener, a les set de la tarda, al Teatre Municipal Ateneu d'Igualada, dins el cicle de diàlegs 'En[raona]', organitzat pel Col·legi de Periodistes a l'Anoia, els expresidents de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas (2010-2016) i José Montilla (2006-2010), mantindran una conversa conduïda per la periodista igualadina Laia Vicens. El cicle compta amb el suport de l'Ajuntament d'Igualada.

El cicle de diàlegs 'En[raona]' va néixer el passat mes de maig, amb la voluntat de crear un espai de trobada, diàleg i pensament al voltant de temes o persones d'actualitat, tant en l'àmbit local com internacional.

Amb aquest cicle, el Col·legi de Periodistes vol consolidar la seva presència a l'Anoia i, al mateix temps, fer valdre els professionals de la comunicació que té aquest territori. Per això, les xerrades estan conduïdes per professionals de la comarca.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.