TORNAR

El Fons Català de Cooperació afirma que estudiada la documentació es posicionarà respecte a la denúncia d'Antifrau contra Teo Romero

Un cop feta la valoració la junta executiva prendrà una decisió

politica
Dijous, 3 octubre 2013. 11:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Davant de les informacions sobre la denúncia de l'Oficina Antifrau de Catalunya contra l'actual vicepresident i actual president del Fons Català de Cooperació,  Teo Romero, l'organisme ha emès un comunicat en el que manifesta que 'tenim constància de la denúncia existent i que per aquest motiu els nostres auditors i advocats estan treballant per assegurar la màxima transparència i l'aclariment dels fets en qüestió'.

Edifici del Fons Català de Cooperació, a la Via Laietana, 33 de Barcelona

També afirmen que 'un cop feta la seva tasca de relatar i valorar els esdeveniments, traslladarem les informacions al membres de la junta executiva, que prendran les decisions que considerin oportunes'. La junta executiva és el govern de l'ens, integrat per 27 membres.

Recordem que l'Oficina Antifrau de Catalunya està investigant l'alcalde de Santa Margarida de Montbui, Teo Romero, per un presumpte ús irregular de fons públics mentre era president del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament entre els anys 2005 i 2011.

La investigació es va iniciar el novembre de 2012 arran d'una denúncia presentada pel responsable d'administració del Fons. Es tractaria, presumtament de duplicitats en el cobrament de dietes o de l'evasió del pagament de l'IRPF, com va declarar el mateix batlle, que també va afirmar que quan va veure que hi havia errors va retornar els diners percebuts de motu propi. La quantitat retornada per Teo Romero rondaria els 13.000 euros.

Romero ha acusat l'oposició de Santa Margarida de Montbui d'intentar desprestigiar-lo amb tot aquest afer i de ser víctima d'un atac polític.


1 Comentaris

S

Selene

L'Espelt

3 d'octubre 2013.12:50h

Respondre

Així funciona aquest país. Els senyors del Fons no han tingut més d’un any per prendre una decisió al respecte ? Em sembla que si el Fons no s’ha posicionat fins ara és o perquè són molt i... Llegir més molt limitadets, o perquè d’on no hi ha no en pot rajar. La famosa denúncia fa un munt de temps que està en marxa i fins ara res de res.Aposteu el que volgueu quin serà el final de tot aixo.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.