TORNAR
PUBLICITAT

Francisco Palacios, cap de Vilanova Alternativa, no es posiciona

Sense acord de govern a Vilanova

politica
Dimarts, 7 juny 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després que el divendres CiU i IPP-VV expliquessin el pre acord al que havien arribat per liderar el canvi a l’Ajuntament de Vilanova, Francisco Palacios que encapçala VA, el segon partit més votat, no es posiciona alhora de fer possible un pacte de tres per canviar l’actual alcalde vilanoví.

El tàndem CiU – IPP-VV va fer una crida a la suma de VA en el seu projecte quan va comunicar el seu preacord. El tercer protagonista implicat, Francisco Palacios ha explicat que: ‘Nosaltres hem parlat amb tothom i tenim vocació de govern’. Palacios ha remarcat que no acceptaran imposicions de ningú: ‘sent la segona força més votada tenim força suficient per no haver d’acceptar imposicions’.

El consistori vilanoví va quedar extremadament fragmentat després de les eleccions del 22M (PSC 4, VA 4 IPP-VV 3 CiU 2 ERC 1 ICV 1, PP 1 i PXC 1) Aquest fet complica molt la política de pactes a Vilanova i fa que a menys d’una setmana per la configuració dels Ajuntaments, encara no s’hagi arribat a cap acord de govern. Si finalment no es troba una sol·lució serà el partit més votat, el PSC, el que es faci amb l’alcaldia.


16 Comentaris

R

Ramon F.

Igualada

10 de juny 2011.13:49h

Respondre

Recordeu d’allò del: pan para hoy y hambre para mañana?, dons be, penso que els responsables del VA haurien de reflexionar sobre aquesta frase.

Si realment es van presentar a les eleccions per... Llegir més aconseguir un canvi de govern, apartant al PSC i al sr. Vich de l’alcaldia i es van comprometre a això davant dels ciutadans, no hi ha excusa que valgui, ho han de complir, i si no o fan, si gracies a ells l’actual PSC amb el sr Vich al capdavant continua a l’alcaldia, d’aquí a quatre anys recordaran la frase. El ciutadà no es tonto, te memòria i no perdona al que l’enganya.

La experiència a la vida ensenya que no cal córrer per arribar a un lloc, que a vegades es millor no tenir presa i sobretot no equivocar-se. Al meu entendre els del VA ho tenien tot al seu abast, i encara ho tenen al menys fins demà a les 12: podien aconseguir l’alcaldia pactant amb altres grups o podien esperar quatre anys a la oposició sense desgastar-se i agafant la experiència necessària per a les properes eleccions donar el salt, però la presa es mala consellera i la precipitació pitjor.

Hem sap greu perquè hi tinc algun amic, penso que son bona gent i han aixecat moltes expectatives a Vilanova, expectatives que segons el que facin se n’aniran a n’orris

j

josep

vilanova del cami

10 de juny 2011.13:13h

Respondre

Jo ”friso” per la cara de ”primos” que se’ls ha quedat a tots els qui van votar a aquesta gent. Quan parleu de la tradició socialista de Vilanova no teniu en compte que en les pasades... Llegir més eleccions autonòmiques va guanyar CIU. Tens raó que a Vilanova succeeix un fet diferenciador a la resta del país i així ens ”VA”. Preferim ”lo malo conocido que por bueno conocer” i això ens ha portat a la cua de tot. Hem perdut l’oportunitat d’avançar per un futur digne per els nostres fills que es veuen obligats a marxar de Vilanova. No són dignes per incoherència i no estan capacitats per a fer front als reptes de futur. Per dignitat i responsabilitat, ciutadans i ciutadanes de Vilanova indigneu-vos.

J

Juan

Vilanova

10 de juny 2011.12:45h

Respondre

Potser si que en Francesc Palacios donarà el gir necessari a Vilanova, però vigilem que no el doni del revés, es a dir que encara faci anar pitjor el poble.
No pot ser alcalde una persona que ven... Llegir més que no pactara mai amb el Sr. Vich i després s’abaixa els pantalons per pactar-hi, a més a més no entenc si el VA a nascut per fer fora el Vich i canviar com es que d’aqui a 4 anys potser el Sr. Palacios encapçala les llistes del PSC. Que tot el que esta fent aquest partit apolitic es TEATRE?

M

Manel

Vilanova del Camí

10 de juny 2011.12:00h

Respondre

Friso per veure la cara que posaran els regidors de l’oposició en el ple de demà. Algú es pensava que amb només tres regidors podria ser alcalde d’un ajuntament amb 17 regidors ?? Realment... Llegir més IPV si no ha governat aquesta vegada no podrà fer-ho mai.

E

Ernest

Vilanova del Camí

10 de juny 2011.11:56h

Respondre

Aquest govern a tres bandes PSC-VA-ICV és el darrer gran favor que ha fet Joan Vich a la ciutat. Felicitats Joan, però ja és hora de canviar de persones i de maneres de fer. Em diuen que ja... Llegir més s’estan acomiadant alguns dels càrrecs de confiança ancestrals del nostre ajuntament. És bo canviar de persones, sens dubte, és boníssim això. El Francesc Palacios i el seu equip donaran el gir necessari i que vol molta part dels vilanovins i vilanovines. D’aquí a quatre anys si tot va bé veureu en Palacios i companyia al capdavant del PSC. Serà la millor manera de tenir un relleu en condicions a una ciutat tradicionalment socialista com Vilanova.

J

Juan

Vilanova

10 de juny 2011.11:25h

Respondre

Hola Montserrat,
Corren rumors que si que per acabar de fer la majoria absoulta possiblement entri la Francina.

M

Montserrat

10 de juny 2011.10:52h

Respondre

Iniciativa també entra al pacte? Això sí que ja és massa, a perpetuar la ineptitud de la Francina!!!

J

Juan

Vilanova

10 de juny 2011.10:26h

Respondre

Això és indignant. Indignant que un grup que es manifesta ”no politic” vengui que no pactarà mai de la vida amb el PSC i despres NOMES per l’afany de poder i de voler ser alcalde i... Llegir més arreglar-se les seves coses es deixi ”vendre” i pactar amb el PSC i amb el Sr. Vich. MOLTES FELICITATS i SORT perquè la necessitareu.
Aquesta es l’ALTERNATIVA que proposaveu? Us heu quedat a gust doncs. Ha tot i hem de trobar el costat positiu, treballaran 3 dels 4 membres del VA que estaven sense feina i al paro i que la majoria d’ells son del poble veí de Montbui i espera que els carrecs de confiança no tirin cap a casa.
Heu enganyat no només als votans del VA sinó a tot Vilanova, realment els que no us vam votar pensavem que potser si que ereu un opció de canvi però ja hem vist que NO que tot ha sigut teatre i teatre del bo com el del Mou.
La meva pregunta ara és: Els Vilanovins i vilanovines se’n recordaran d’aqui a 4 anys el que ha fet el VA perquè no tornin a sortir aquesta colla...?
SORT en el govern perquè la necessitareu perquè l’oposició que els hi espera no es gens fàcil.

G

Germán

Vilanova del Camí

10 de juny 2011.08:56h

Respondre

Tothom sabia que podia haver aquest pacte a tres bandes PSC-VA i ICV. Segurament és l’opció que pot donar més estabilitat al govern. Per a VA és la ratificació que era la marca blanca dels... Llegir més socialistes descontents amb Joan Vich -a Vilanova tots ho sabíem i a més, Vich ha dividit fins i tot als seus-. D’altra banda està clar que el senyor Vich haurà de començar a prescidir de determinats càrrecs de confiança amb sous estratosfèrics. També crec que la gent està descensisada, i que aquesta jugada pot desgastar moltíssim la marca PSC a Vilanova del Camí. El senyor Vich suposo que governarà els dos primers anys de mandat i el senyor Palacios els dos següents, i intueixo que serà el senyor Palacios qui agafi el relleu d’aquí 4 anys...De totes maneres, estic content, és de llarg la millor opció de govern.

L

Lucia

vilanova del cami

10 de juny 2011.08:11h

Respondre

”La extraña pareja VICH-PALACIOS” Això si que és ”TEATRO DEL BUENO”. Són uns ”ENGAÑA BOBOS”. El ”tito” del Palacios busca desesperadament al Singla, no per agredi’l, sino per... Llegir més manifestar que l’incident amb l’Antonio S. no va ser una agressió, sino un acte d’amor ”que se le fue de las manos”. Vilanova és un poble d’acollida i ho demostra el fet que fem alcalde a un aturat que viu a Montbui i potser Vota al TEO ”MANDA HUEVOS”. I com acte de caritat, deixem que el VICH tingui una Jubilació daurada... Jo també m’estimo Vilanova i VULL VIURE DEL CUENTO com ”ELLS”. M’encanta que em donguin pel C. NI-NI NI COHERÈNCIA, NI GENT PREPARADA, NI ”NA DE NA”

A

Antoni

Vilanova del Camí

9 de juny 2011.23:52h

Respondre

Com ha votant del VA, estic molt cabrejat, avui s’ha confirmat que el Va (Palacios) a pactat amb el PSC ahir a la nit. HEU ENGANYANT A LA GENT, jo i la meva familia va votar-vos perquè hem vau... Llegir més asegurar, que no pactarieu amb el PSC, i molt menys amb el Vich. Per cert company Camilo, arà que faràs, mantindràs la teva paraula i dimitiràs o te la menjaràs. Heu recollit signatures pel carrer i la meva la primera, amb la frase ”per treure al Vich i al PSC”, heu fet campanya pensant que la gent som TONTA. No teniu vergonya, sou pitjor que el Vich. I tu Camilo, si vols un consell el dissabte hauries de fer honor a la teva paraula i desmarcar-te d’aquest Palacios que nomès et portarà problemes. Vols ser recordat al teu poble per aquesta fita. Aquest tipus de medalles no et convenent, deixà el Palacios i fes-te del grup mixt, o d’Ipv o de CiU, ho deixaràs de ser una bona persona, per pasar a ser una marioneta del Palacios i dels seus interesos personals i familiars.

l

lucia

vilanova del cami

9 de juny 2011.13:46h

Respondre

Va i PSC és poc creible i només obeeix a les ganes del Sr Vich de perpetuarse en la poltrona dos anys mes i JUBILACIÓN i el de Montbui agafar el relleu ”PER MOLTS ANYS”. Generación NI-NI (Ni... Llegir més projecte Ni Futur). Vilanova els importa una ”M”. S’han dedicat a PROMETRE ”el ORO i el MORO”...PAGUES PER ELS JUBILATS, FORA TAXES AL COMERÇ, ”CENITAS” I MOLTA FESTA, FESTA...”FOTRE”. MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE HEU FET POSSIBLE AMB EL VOSTRE VOT AQUESTA CRUA REALITAT PERQUE M’HEU OBERT ELS ULLS I M’HE ADONAT QUE EL FUTUR DELS MEUS FILLS NO ÉS A VILANOVA. DIC ADEU AMB ENYORANÇA AL POBLE DELS MEUS AVIS, DELS MEUS PARES.

J

Josep

Vilanova

7 de juny 2011.15:54h

Respondre

La gent de Vilanova va parlar el dia 22, amb els resultats a la vista i veient la gran fragmentació de vot cal ser el màxim coherent per tal de poder tirar vilanova endavant els propers 4 anys, el... Llegir més més raonable és un govern format per VA i PSC les dos forces majoritaries amb 8 regidors, combinant experiencia i gent nova.Si això no és així ,IPV amb només tres regidors tindrà la paella pel mànec, ja ha prés l’iniciativa amb un preacord amb CIU per demostrar que és el més fort.L’alcaldia podria ser compartida perfectament.Els programes a aplicar a Vilanova els propers 4 anys es podrien consensuar sense massa problemes.Conec la gent de les dues formacions i són perfectament combatibles i amb ganes poden tirar això andavant que és el que volen la majoria dels
vilanovins.Només cal posar-hi ganes i ...... segur que surt bé

M

Manel

Vilanova del Camí

7 de juny 2011.13:38h

Respondre

Jo crec que Vilanova és ingovernable es miri per on es miri. No crec que hi hagi gaires alternatives. Possiblement el millor seria un tripartit VA-IPV-CiU, però tampoc descarteu l’opció... Llegir més PSC-VA-ICV...Si en Palacios i Cia li regalen l’alcaldia a Vich ja es poden oblidar de governar Vilanova. Jo crec que si són intel·ligents es quedaran a l’oposició. Possiblement el millor seria un govern en minoria VA-CiU...

J

Juan Antonio

Vilanova

7 de juny 2011.13:34h

Respondre

Potser han parlat abans amb CiU, perquè és impossible trobar-se amb un alcaldable que viu a Montbui des de fa 12 anys, i poc o res l’interessa Vilanova del Camí. Els seus companys haurien... Llegir més d’agafar ”cartas en el asunto”, a veure si al final resulta que si són la marca blanca del PSC a Vilanova i l’únic que fa es aguantar fins l’últim dia per donar-li o deixar-li la Alcaldia al Vich en safata i justificar-se davant els seus companys.

v

vilanoví

7 de juny 2011.11:31h

Respondre

Va Palacios, la gent que et va votar esperava fer fora un alcalde eternitzat... Seria una llàstima que tornés el Sr. Vich a Vilanova... no és normal que IPP parli abans amb CIU que amb... Llegir més vosaltres... EL POBLE VOL UN CANVI... !!!!!!!!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.