TORNAR

Gabriel Rufián serà aquest vespre a Òdena

Alba Vergés acompanyarà al congressista d’ERC a l’acte

politica
Divendres, 17 novembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

A més d'un mes per les eleccions del 21 de desembre, els partits es comencen a moure i a programar actes. Esquerra porta aquest vespre de divendres a Òdena a una de les seves cares més mediàtiques, Gabriel Rufián.

El Teatre Unió Agrícola acollirà aquest divendres, 17 de novembre, la visita del portaveu d'Esquerra Republicana del Congrés dels Diputats de Madrid, Gabriel Rufián, que oferirà una xerrada oberta a tothom. Començarà a les 9, al local de l'Avinguda Manresa.

Una cara mediàtica, avui a ÒdenaRufián, conegut pels seus esmolats discursos, oferirà una xerrada sobre l'actualitat política actual i les imminents eleccions convocades per l'estat espanyol, per al proper 21 de desembre del 2017, i que ERC hi concorrerà. Alba Vergés, diputada d'Esquerra al Parlament per l'Anoia, i que figura ara al número 6 de les llistes del Parlament per a les eleccions del 21-D, acompanyarà a Rufián.


3 Comentaris

M

Manel Montanuy Fillat

Barcelona

5 de gener 2018.10:54h

Respondre

Sr Gabriel Rufina. Sóc Manel Montanuy Fillat i em dirigeixo a Vt ham tot el respecte però també amb tota la indignació. Crec que li agrada més una càmera de televisió o estar en les rets... Llegir més social, que a mi el pernil ibèric. No creu que per dir certes coses i dir-les com amb ocasions Vt ho fa es millor estar callat?, mala propaganda li fan al partit persones que parlen i fan manifestacions com les que ens te acostumats. He estat professor de Didàctica de les Matemàtiques a la UB tota la vida laboral, i se de la fundació d’Homnium (per la llengua i la cultura), he estat mol i mol relacionat amb l’ERC, i mai me sentit tan decebut com ara, d’on trauen que no ser separatista es ser facis te, crec que la col-elaboració que polítics com Vt fan a la bona formació social deixa mol que desitjar. El meu lema fa des de mol de tems es: “ silenci, escoltar i si cal parlar”. Provi de fer-ho.
Manel Montanuy Fillat

l

liberto

17 de novembre 2017.18:11h

Respondre

Sr Rufián, com se lo que li agraden a vostè els acudits, li passo alguns, per si vol aprofitals per tuitejar.

- Algunes persones són tan falses que ja no distingeixen que el que pensen és... Llegir més justament ho contrario del que diuen.

- La ignorància pot ser guarida, però l’estupidesa és eterna


( En confiança, Rufian, El toyas de Vilanova, et dona 40 voltes, tu est un aprenen!i al seu costat, aixo si, tu cobres mes......molt mes! )

l

liberto

17 de novembre 2017.17:52h

Respondre

Menos callar ante el avance de mediocres y más mostrar coraje ante la conjura de los necios

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.