TORNAR

Gabriel Rufián visita els Hostalets de Pierola el proper dissabte

El diputat prendrà part en un esmorzar popular i un vermut a la vila de l’Anoia sud

politica
Dimarts, 13 març 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Un dels diputats més mediàtics de l'actualitat, el republicà Gabriel Rufián, visita l'Anoia aquest dissabte. El congressista farà dos actes al municipi, on entrarà en contacte amb els veïns i veïnes.

Gabriel Rufián, número dos d'Esquerra al congrés espanyol, acudirà aquest dissabte als Hostalets de Pierola. El convidat serà en un parell d'actes organitzats el dia 17 per la secció local d'ERC, oberts a la ciutadania, un esmorzar popular i en un vermut. El format permetrà a tothom qui ho vulgui conversar amb el diputat republicà en aquesta visita a l'Anoia Sud.

Rufián, en una anterior visita a PieraLa primera cita és a les 10 del matí, amb un esmorzar popular al local social de Serra Alta, obert a tothom, i on es podrà conversar amb el diputat, mentre, d'altra banda, a 2/4 d'1 hi haurà un vermut al pedrís de la Placeta, al nucli urbà d'Hostalets, on també es comptarà amb la presència del sabadellenc. Rufián és diputat a la cambra estatal des de fa dos anys.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.