TORNAR
PUBLICITAT

La Generalitat construirà a Igualada 36 pisos d'habitatge social al carrer Virtut

Les obres d’aquesta promoció de l’Incasòl s’enllestiran com a màxim el 2023

politica
Dimecres, 29 abril 2020. 12:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Marc Castells anunciava aquest migdia novetats "importants" al costat del conseller de Territori i Sostenibilitat Damià Calvet. El conseller explicava que a finals d'aquest any o a principis del que ve es licitaran

En una roda de premsa conjunta a nivell telemàtic, el batlle Castells i Damià Calvet anunciaven la construcció per part de l'Incasòl de 36 pisos d'habitatge social. Suposaran una inversió de 4,78 milions d'euros. Segons Calvet, "aquest 2020 farem el projecte executiu, i les obres es licitaran a final d'any o a principis de l'any vinent. L'execució es pot fer entre el 2021 i el 2023".

Constarà, segons el conseller, dos locals a la planta baixa i un pas porxat que donarà pas a una zona verda a l'interior d'aquesta illa. La urbanització de la zona verda anirà a càrrec també del departament. Calvet entén que suposarà una empenta per a l'economia local. Castells, per la seva part, agraeix el compromís de Calvet i "que ens ajudi a transmetre confiança a la ciutadania amb aquesta promoció d'habitatge social".


2 Comentaris

I

ISABEL QUILEZ SALILLAS

IGUALADA

30 d'abril 2020.09:40h

Respondre

On es faran? he llegit al carrer de la Virtut... es on hi ha la zona blanca d’aparcament? abans la fàbrica Ignaci Carner?

P

Pep

29 d'abril 2020.17:47h

Respondre

Fum.... on sarem el any que bé?
Marc, prou de FUM....

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.