TORNAR
PUBLICITAT

El Govern vol ampliar el toc de queda als municipis de més de 20.000 habitants amb una incidència de més de 125 casos cada 100.000 habitants

Igualada seria l’únic municipi de la comarca afectat

politica
Divendres, 20 agost 2021. 12:41. Marc Soler Riera.
D'un cop d'ull

La capital de l’Anoia torna a veure com la Festa Major podria estar condicionada pel confinament nocturn després que, ahir, el Tribunal Superior de Justícia tombés l’anterior petició del Govern.

Després de l’última negativa del TSJC, la Generalitat torna a demanar una pròrroga de les restriccions canviant els criteris d’aplicació. Aquest cop la resolució prohibeix la circulació per la via pública entre la 1 i les 6 de la matinada als municipis amb més de 20.000 habitants amb una incidència acumulada a 7 dies de més de 125 casos i als de més de 5.000 amb una ia7 superior a 250.

De moment, les noves mesures resten a l’espera de l’aprovació del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, però el Govern remarca que està justificat com a mesura de salut pública apel·lant un informe de l’Agència de Salut Pública on consta que una incidència superior als 125 casos per cada 100.000 habitants és un indicador de risc molt alt.

A la comarca l’únic municipi afectat seria Igualada, per tant, Piera i Masquefa seguiran sense toc de queda tant si s’aproven les noves mesures com si no. La resolució també inclou les restriccions que ja va avalar el TSJC en la Interlocutòria del 19 d’agost. La circulació entre la 1 i les 6 de la matinada només estaria permesa per motius justificats.

CONSULTA AQUÍ LES DADES I GRÀFICS DE L'EVOLUCIÓ, DIA A DIA, DE LA COVID-19 A IGUALADA I L’ANOIA 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.