TORNAR

La Guardia Civil intervé a Sesgueioles i els pobles es preparen per defensar els col·legis

A Capellades es concentrarà el vot a un sol col·legi: el Casal d’Avis

politica
Diumenge, 1 octubre 2017. 15:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Després de la irrupció a Montmaneu, on s'han equivocat de local per precintar, els efectius de la Guardia Civil han anat a Sant Martí Sesgueioles. Allà s'han vist les primeres escenes d'enfrontament directe entre la població i l'institut militar.

La cadena humana de sesgueiolencs per protegir el col·legi de l'embat del cos policial14 h: Primer atac de la Guardia Civil a un dels locals de votació de la comarca. Tenia lloc aquest migdia, sobre les 2, a Sant Martí de Sesgueioles. Una cadena humana ha fet front a la càrrega d'una trentena d'agents. Les forces policials destrossaven la porta del col·legi i s'enduien material del col·legi.

15.20h: A altres punts de l'Anoia, la gent s'ha començat a atrinxerar als col·legis. A Capellades, s'han evacuat tots els locals i els votants es concentraven en un sol punt: el Casal d'Avis. A Igualada, s'ha bloquejat la porta de l'Espai Cívic Centre.

15.50h: Al CAP Nord, per la proximitat de l'A-2, s'esperava la possible arribada d'efectius de la Benemérita. Després de diverses crides també s'hi han reunit unes 100 persones i han rebut la visita de batlle d'Igualada.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.