TORNAR

Som-hi comença una ronda de visites als barris d'Igualada per escoltar les millores que demanen els veïns

El primer barri que han visitat els regidors del grup és el de Montserrat

politica
Dijous, 24 octubre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La coalició progressista es marca actuar des de l'oposició per a la millora dels barris. El portaveu Jordi Cuadras assegura que "aquesta Igualada no surt a les fotos però és una Igualada que existeix i que té tota la nostra atenció".

Cuadras, en la visita al Barri de MontserratUn dels eixos de la campanya d'Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta) va ser l'eslògan 'Barris de primera'.  Per aconseguir aquest objectiu de "que tots els barris siguin de primera" s'ha programat un seguit de visites als diferents barris per acordar amb les veïnes i veïns quines millores demanarà al govern de la ciutat. El regidor portaveu d'Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, explica que "no pot ser que a la ciutat, en funció del barri on visquis, tinguis un millor o pitjor espai públic, o tinguis més o menys serveis. Al nostre model de ciutat, volem que tothom se senti ciutadà de primera i que tots els barris siguin de primera. És una aposta, també, per la cohesió social i per una ciutat inclusiva i realment amable. Treballem per Igualada i per a tenir una ciutat millor". 

Les qüestions que posa sobre la taula Cuadras per resoldre són deficiències com la falta de manteniment de les voreres d'alguns carrers i places, la crescuda de males herbes que donen una imatge de deixadesa i la falta de neteja. Apunten que "diversos veïns i veïnes també requereixen més presència policial i plantar arbres als escorcells on ara n'hi falten". Apunten a "la inquietud per la presència de rates, coloms i comportaments incívics en algunes zones". 

Igualada Som-hi manté un contacte directe amb molts ciutadans i ciutadanes amb missatges que els fan arribar a les xarxes socials i també al canal de Whatsapp de la formació 603 86 40 15. La regidora Montse Montaña recorda que "tot i ser a l'oposició volem ser útils a la ciutadania i per això no hem parat d'estar-hi en contacte i de recollir diferents demandes que vehiculem des de dins l'Ajuntament utilitzant totes les eines que tenim al nostre abast".

Les visites van encetar-se al barri de Montserrat i la següent visita serà a les Comes. El de Montserrat es tracta d'un dels barris que se sent "més oblidats pel govern de la ciutat i per això la formació hem iniciat la roda en aquesta zona on s'ha fet un repàs acurat de les possibles millores a fer en contacte amb les veïnes i veïns". Durant les properes setmanes, el grup municipal amb els regidors Jordi Cuadras, Montse Montaña, Quim Roca, Irene Gil i altres persones de l'equip d'Igualada Som-hi visitaran la resta de barris on hi ha necessitats.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.