TORNAR

Iceta posa en dubte "la legalitat de confinar la Conca d'Òdena"

El secretari general socialista afirma que ”no ho denunciaré perquè a mi no em van confinar”

politica
Divendres, 8 maig 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Un mes després del final del confinament dels quatre municipis de l'interior de la Conca d'Òdena, el secretari general dels socialistes polemitza sobre aquella decisió. En declaracions a Catalunya Ràdio ha contraposat aquella mesura amb el sentit del vot dels partits catalans contra l'Estat d'Alarma.

Miquel Iceta, secretari general del PSC, va intervenir aquest dijous a la nit a Catalunya Ràdio, on va criticar amb duresa el posicionament de JxCAT, ERC i CUP en relació amb el vot en contra de la renovació de l'Estat d'Alarma. Posava en qüestió la legalitat del confinament de la Conca d'Òdena a l'inici de la pandèmia. Preguntat per la periodista: "per què no ho va denunciar?", Iceta responia que "a mi no em van confinar a Òdena. Han de ser els ciutadans".

Segons Iceta, "no hi havia alternativa al que proposava el govern espanyol" i criticava "la irresponsabilitat" dels partits del Govern català: "hi ha partits que es deixen arrossegar per dinàmiques polítiques que no són les que volien. A Catalunya es defensa el confinament total i absolut i no es defensa en canvi l'instrument que ho permetia". Per contra, elogiava l'estratègia del PNB. 

Més informació sobre la COVID19 


4 Comentaris

R

Rita Armejach

Barcelona

9 de maig 2020.09:50h

Respondre

Però la Conca no va tenir cap dels suports que l’alcalde d’Igualada demanava desesperadament.
Quin va ser el motiu del confinament? sanitari? tenir els suports que demanava l’extrema... Llegir més situació en que es vivia? La Conca va tenir el mateix tractament sanitari que la resta de ciutats i comarques de Catalunya. Llavors perquè va servir?.... Millor no dir-ho.

K

Kim

Igualada

10 de maig 2020.11:10h

Quin va ser el motiu del confinament? sanitari? ...

No, va ser per a la Festa Major si et sembla.
En fi ...

K

Kim

Igualada

9 de maig 2020.08:54h

Respondre

Cada vegada que obre la boca em decep més aquest home.

Tirar-li llenya al foc d’aquesta manera amb la que ens està caient ...

Quin mal estil.

A

Albert

Igualada

8 de maig 2020.22:10h

Respondre

La mesura va ser dura, però, el nostre confinament va servir per no propagar més el virus. El PSOE hauria d’haver fet el mateix per Madrid

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.