TORNAR
PUBLICITAT

Igualada atorga 18 subvencions per a la restauració de façanes

Amb un total de 40.000 euros, és l’import més alt concedit fins ara

politica
Dijous, 28 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Després que l'any passat hi hagués un retrocés de sol·licituds per a la restauració de façanes, a causa de la pandèmia de la COVID-19, aquest 2021 hi ha hagut un increment de demandes i ha fet que l'Ajuntament d'Igualada hagi atorgat l'import més alt de la història: 18 subvencions concedides, amb un pressupost total de 40.000 euros.

Carlota Carner, tinenta d'alcalde i regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Igualada, ha assenyalat que amb aquesta línia d'ajudes es vol "protegir i millorar el paisatge urbà i la seva estètica i, alhora, per un tema evident de seguretat de la façana dels edificis respecte a la via pública". Aquestes subvencions "s'emmarca dins l'estratègia del govern de millora del parc de l'habitatge a la ciutat, en aquest cas la seva part externa i més visible", ha afegit Carner.

A la vegada, hi ha el valor afegit que moltes de les subvencions concedides corresponen a immobles situats al nucli antic d'Igualada, fet "molt positiu perquè ajudarà a preservar el parc d'habitatges d'aquesta part més històrica de la ciutat i per tant també més antiga i danyada", segons Carner.

Finalment, la responsable d'urbanisme del govern igualadí ha fet èmfasi en el fet que aquestes subvencions cal sumar-les "a les que es concediran pròximament en l'àmbit de rehabilitació de l'habitatge, que ja han més que triplicat la partida pressupostària, estarem parlant de l'any amb una inversió més important en la renovació tant exterior com interior del parc d'habitatges de la ciutat".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.