TORNAR

Igualada Som-hi envia un butlletí on resumeix la seva tasca dels dos primers anys

politica
Dijous, 15 abril 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El portaveu de la coalició que engloba PSC, Comuns i Igualada Oberta, Jordi Cuadras, exposa que "creiem que cal fer avançar la ciutat mitjançant la cooperació". Destaquen els seus eixos d'actuació en "mesures socials i econòmiques", "habitatge" i "agenda verda".

A punt d'arribar a l'equador de mandat, el grup municipal d'Igualada Som-hi presenta la feina feta durant aquests dos primers anys a l'Ajuntament en un butlletí que aquesta setmana ja ha començat a arribar a totes les cases de la ciutat. La formació que integren PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta compila en aquest document "totes aquelles mesures que ha aconseguit impulsar des de l'oposició". 

El portaveu d'Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, explica que "és un bon moment per passar comptes de la nostra tasca a l'Ajuntament sense esperar a fer-ho just abans de les eleccions. Encara que sembli estrany, per nosaltres la política és treballar dia a dia sense pensar en les pròximes eleccions, sinó que pensant en com millorar la vida de la gent". Cuadras afirma que "tot i que de moment som a l'oposició, durant aquests dos primers anys del mandat, hem treballat per aconseguir impulsar mesures que formen part del nostre model de ciutat i que amb capacitat d'acord hem aconseguit i condicionant, per exemple, una part important de les inversions del Pressupost de l'Ajuntament davant la minoria del govern de Junts".

Assenyalen tres grans àmbits d'acció política: "mesures socials i econòmiques", "habitatge" i "agenda verda". En l'àmbit social i econòmic destaquen "la creació de la targeta per compra local per les persones que estan a l'atur, la nova escola bressol municipal 'El Rusc' o la cuina de l'Escola Gabriel Castellà" i l'impuls "de la construcció de 12 pisos de lloguer social municipals per a famílies vulnerables, ampliar els ajudes per pagar l'IBI o doblar el programa d'ajudes per la rehabilitació".

Segons la regidora Montse Montaña "som un projecte que neix des de la diversitat, des de la capacitat d'acord entre diferents per a posar en valor allò que ens uneix i no allò que ens separa. I ens uneix treballar per Igualada, per millorar la vida de la gent i per buscar solucions enlloc de problemes. En un moment de tanta crispació política, Igualada Som-hi oferim un projecte ampli que és alternativa de govern progressista a Igualada". Igualada Som-hi també té a disposició de la ciutadania un canal de Whatsapp. Tothom qui vulgui formar-ne part per a rebre les informacions del grup municipal o fer suggerimennts i preguntes, ha de guardar el número 674 96 60 31 a la seva agenda de contactes i enviar un Whatsapp amb la paraula "Hola!".


1 Comentaris

F

Francesc

Igualada

21 d'abril 2021.19:26h

Respondre

al butlletí s’han descuidat d’explicar que ha passat al Consell Comarcal. De tant voler ser diferents... i la realitat es que son els de sempre i amiguis amb els de... Llegir més sempre

https://anoiadiari.cat/societat/plantilla-del-consell-comarcal-anuncia-accions-davant-incompliments-direccio/

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.