TORNAR
PUBLICITAT

Igualada Som-hi es felicita d'haver "obligat" a baixar la despesa política a Castells

Jordi Cuadras afirma que no veu amb bons ulls ”que l’alcalde assumeixi Urbanisme, és un precedent dubtós”

politica
Dimarts, 2 juliol 2019. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els progressistes afirmen que van forçar a que Castells replantegés el número de càrrecs de confiança. En la proposta, Igualada Som-hi no va coincidir amb les altres dues forces de l'arc esquerre, que exigien una rebaixa de la despesa política més dràstica.

En un comunicat, el grup municipal d'Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta) afirma que "hem aconseguit que el govern de Junts per Igualada s'hagi vist obligat a modificar la seva proposta de càrrecs i sous pel proper mandat". El portaveu de la formació, Jordi Cuadras, assegurava durant la sessió plenària que "som opció de govern i volem governar. I si estiguéssim al govern faríem un altre repartiment de càrrecs i sous. Per tant, no recolzarem el cartipàs que vostès presenten".

El portaveu de la formació progressista explica que amb la seva proposta "la despesa de sous pel proper mandat quedés reduïda fins a equilibrar-se amb la que hi ha hagut el darrer mandat amb una rebaixa global de 208.000 euros" i que "les retribucions eren excessives i no estaven justificades". Igualada Som-hi es congratula que Castells acceptés "renunciar a un càrrec de confiança i a rebaixar la despesa en sous".

Cuadras també va afirmar que Igualada Oberta "hauria creat una regidoria de Feminisme i LGTBI i donaríem molta més importància a la regidoria de Sostenibilitat per promoure el reciclatge, la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic". També expliquen que "reincoporaríem sota el paraigua de Cultura la responsabilitat d'equipaments com la Biblioteca Central, l'Arxiu Municipl i el Museu de la Pell" i que no acceptarien que la regidoria d'Urbanisme passés a dependre d'alcaldia, tal i com proposa Junts per Igualada: "Ho trobem un precedent altament dubtós i, a més tenint en compte la política de requalificacions a mida que ha fet el govern els darrers anys i havent escoltat com l'alcalde es nega, sistemàticament, a fer un nou POUM".


4 Comentaris

M

Monica Vilaseca

3 de juliol 2019.10:07h

Respondre

Sociocomuvergència!
Quins uns!

J

Joan

Igualada

2 de juliol 2019.22:19h

Respondre

Hipocrítes... és alcalde gràcirs a vosaltres.

J

Josep

Igualada

2 de juliol 2019.12:54h

Respondre

Endavant!! Sou gent que fa politica pensant en el bé comú i no en demanar carrecs de confiança com feien ERC i la CUP que en volien per ells mateixos,.

C

Carme

Igualada

9 de juliol 2019.12:27h

Crec que no saps què és un càrrec de confiança o si ho saps, estàs fent demagògia per a fer mal

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.