TORNAR

Igualada Som-hi insta a crear "un fons d'emergència" per afrontar la crisi que seguirà a la COVID19

Demanen reelaborar el pressupòst del 2020

politica
Dimecres, 15 abril 2020. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació que lidera Jordi Cuadras demana anticipar-se als efectes econòmics que seguiran al coronavirus. Igualada Som-hi exposa que "cal que l'Ajuntament posi totes les eines i recursos econòmics que té per evitar que la crisi sanitària comporti una crisi social, laboral i econòmica a la ciutat. Estem davant de quatre crisis."

El grup municipal d'Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta) demana modificar el Pressupost 2020 de l'Ajuntament per reassignar partides tot adaptant-lo a la situació actual i crear un fons d'emergència per a garantir que ningú quedi enrere. Cuadras feia la proposta a la Junta de Portaveus telemàtica que cada setmana celebra l'Ajuntament.

Jordi Cuadras apunta que "des d'un primer moment ens vam posar a disposició dels batlles de la Conca d'Òdena per treballar plegats davant l'emergència". El regidor portaveu d'Igualada Som-hi afegeix que “no és el moment de batalles polítiques ni partidismes, així hem actuat i així seguirem actuant fins a tenir resolta aquestes crisis. Un cop estigui encarrilat sí que caldrà investigar què ha passat a Igualada i la Conca, com s'ha actuat i què cal corregir". Cuadras destaca l'exemplaritat de la ciutadania de la Conca: "La Conca d'Òdena està essent un gran espai de fraternitat ciutadana, solidaritat i de lluita conjunta".

La coalició proposa mesures "dirigides a infants, joves, famílies, treballadores i treballadors, gent gran i les persones en situació de vulnerabilitat o risc d'exclusió social, a més de sectors concrets que també poden patir la crisi com el de la cultura". Igualada Som-hi considera que totes aquestes propostes, que haurien de formar part de la modificació del Pressupost 2020 i de la creació del fons d'emergència que demana, siguin treballades amb els agents socials i econòmics de la ciutat.

 


1 Comentaris

S

Sara

Montbui

15 d'abril 2020.20:36h

Respondre

El que haurem de crear és un fons d’emergència no per a la crisi econòmica (que no hi haurà ni un duro perquè els governs espanyols s’ho han ventila tot), sinó per a la ”nova”... Llegir més emergència sanitària que han provocat els vostres col·legues socialistes a Madrid enviant els treballadors a la feina. Tindreu les mans tacades...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.