TORNAR

Igualada Som-hi manifesta que "és un error judicialitzar la política" respecte la sentència

Fan una ”reivindicació del catalanisme com a espai de diàleg”

politica
Dilluns, 14 octubre 2019. 21:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El partit que agrupa a PSC, Comuns i Igualada Oberta considera la sentència "un error". El PSC Anoia encara no s'ha posicionat. Aquest dimarts hi haurà un ple extraordinari a Igualada.

La formació progressista present a l'Ajuntament d'Igualada reaccionava aquesta tarda de dilluns a la polèmica sentència pel referèndum de l'1 d'octubre, que condemna als presos polítics del Govern del 2017 a gairebé 100 anys de presó. Des d'Igualada Som-hi afirmen que "la sentència no correspon als fets viscuts durant la tardor del 2017" i "ratifica l'error de la judicialització de la política".

El portaveu, Jordi Cuadras, durant la campanyaDemanen que "per a poder avançar i trobar una solució al conflicte polític plantejat, és imprescindible que les persones condemnades puguin sortir de la presó el més aviat possible. Tot i la frustració que sentim gran part de la ciutadania per com hem arribat fins aquí, reivindiquem el catalanisme com a espai de convivència i diàleg. Primer, dins de Catalunya, i després amb la resta de territoris d'Espanya i d'Europa. Reivindiquem la política com a mecanisme per a trobar acords que ara semblen impossibles. Reivindiquem la democràcia i la defensa dels drets com espai per a fer-los possible".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.