TORNAR

Igualada renova tres-cents meres de vorera a l'avinguda de Jaume Caresmar

També s’ha substituït l’antic enllumenat públic del tram per tecnologia led

politica
Dilluns, 31 gener 2022. 08:58. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest dissabte s'ha inaugurat la remodelació de la cara nord de la vorera de l'avinguda de Jaume Caresmar d'Igualada. Les obres han tingut un cost de 298.696,46 € i han consistit en la renovació integral de prop de tres-cents metres de vorera, amb millores en l'accessibilitat, la substitució de l'enllumenat públic el ram i la recol·locació de l'arbrat.

Després de setmanes d'obres, aquest dissabte s'ha estrenat la remodelació de la vorera de l'avinguda de Jaume Caresmar. Les obres han consistit en la demolició de l'antiga vorera per construir-la completament de nou, millorant l'accessibilitat a les voreres. S'ha actuat en un tram de 298 metres, situat entre els carrers de Santa Joaquima Vedruna i el de Pau Casals. Les obres han tingut un cost de 298.696,46 €

A l'estrena, el govern igualadí ha aprofitat per fer una trobada amb els veïns de la zona, amb els quals han pogut veure in situ la remodelació de la vorera. El batlle Marc Castells va explicar als veïns que la nova vorera "permet una circulació molt més còmoda per tothom en especial per a les persones amb mobilitat reduïda" i va avançar que està en marxa en estudi la remodelació de la vorera sud de l'avinguda Caresmar, ja que "des del consistori som molt conscients que és necessària". Castells també va explicar-los que pròximament s'iniciaran les obres de l'accés de la Ronda Sud i la instal·lació d'una rotonda provisional al Mirasol, per millorar i estudiar la fluïdesa del trànsit a la zona".


1 Comentaris

p

pitus

Poligon de Igualada, "zona noble" es conya

1 de febrer 2022.13:57h

Respondre

Perfecte!!!!!! i als carrers del poligon, quan toca.?????
Es jugarse la vida, pasejar per segons quins carrers.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.