TORNAR

L'igualadí Harold Graells, candidat a les primàries de Solidaritat Catalana

Les votacions tindran lloc aquest dissabte 4 de setembre

politica
Dimecres, 1 setembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dimarts s'acabava el termini per presentar candidatura a les eleccions primàries de Solidaritat Catalana, que han de servir per a confeccionar la llista de cara als comicis catalans. L'igualadí Harold Graells és un dels precandidats per a la llista de Barcelona, de la qual passarà a formar part si els adherits així ho creuen oportú aquest dissabte.

La candidatura de Harold Graells

Harold Graells, que anteriorment havia militat a Convergència Democràtica de Catalunya, va decidir integrar-se a Solidaritat Catalana 'perquè després de la gran manifestació del 10 de juliol, en la qual els partits es barallaven pel rèdit electoral d’encapçalar les pancartes, el Parlament va tombar una Iniciativa Legislativa Popular basant-se en el Consell de Garanties Estatutàries'. Graells considera que això 'va ser un atemptat greu als catalans i a la democràcia’ i que ‘la institució del Parlament ha perdut la força intel·lectual i crítica que necessita Catalunya. Solidaritat Catalana va néixer a partir d'aquest desencís de falta de valor i coratge polític al Parlament, i vol vehicular el treball de persones que creiem en l’Estat Català’. L'igualadí afegeix que 'Solidaritat expressa una nova visió de Catalunya i una nova manera més competent de fer política, on les persones es regiran per la meritocràcia i no per la "ditocràcia" a la qual estem acostumats i que ens porta a la incompetència política'.

Candidat en solitari

Però l'igualadí ha decidit fer un pas més i presentar-se com a candidat a les primàries per a les llistes de Barcelona. Així, durant aquests dies ha fet campanya sobretot a través de la xarxa, amb diversos continguts com per exemple un vídeo en el qual explica les seves raons per presentar-se. A la circumscripció barcelonina els adherits podran votar fins a 15 candidatures. La seva candidatura és en solitari, encara que explica que té gent i suport al darrere, i en un principi no s'integra dins de l'equip conjunt de la Catalunya Central —que aglutina els candidats d'Osona, el Berguedà i el Bages amb la intenció d'aconseguir més representació per a les comarques centrals. De totes maneres, Graells veu amb bons ulls aquesta iniciativa, i tampoc no descarta que més endavant, si la candidatura prospera, hi pugui haver algun tipus de relació o pacte amb els candidats d'aquests territoris.

D'altra banda, sobre el fet que Solidaritat Catalana i Reagrupament vagin finalment per separat a les eleccions, Harold Graells opina que 'és una llàstima, perquè això pot dividir el vot. De totes maneres, ara no cal barallar-se per això: els dos projectes tenen un mateix objectiu, i les negociacions poden arribar a posteriori', diu.

El vídeo de la candidatura d'Harold Graells:


5 Comentaris

h

harold graells

Igualada

4 de setembre 2010.05:10h

Respondre

Gràcies Laura,
Agraeixo la teva critica constructiva, i per la meva part valoro mes el contingut que la forma. Personalment m’agrada ser ”pagès” que ”llepafils”, això va a gustos!... Llegir més
Però aquí no estic parlant d’estètica, estic parlant de coses mes importants.

L

Laura

Igualada

3 de setembre 2010.21:19h

Respondre

Però si no és capaç de fer un discurs d’un minut i mig. Quants talls té el vídeo (patètic, amb perdó)? Respecto els ideals, malmeto les formes i la mala vocalització del candidat.

h

harold graells

Igualada

3 de setembre 2010.17:47h

Respondre

Gràcies per l’encoratjament. Es una responsabilitat davant d’aquesta crisis institucional, social, econòmica i política.

L’estat Català i el blindatge econòmic es urgent, davant... Llegir més d’aquest robatori anomenat espoli fiscal.

Adjunto una entrevista amb el Sr Laporta on s’explica tot el posicionament i objectius de Solidaritat Catalana.

http://www.tv3.cat/videos/3075973

B

Bernat Dàmaso Morros

2 de setembre 2010.19:10h

Respondre

Benvingut al club Harold. Penso que una de les coses més honestes que es pot fer a la vida si ets ciutadà d’un país que no té estat, és treballar per tenir-ne. Com tenen tots els països... Llegir més normals del món. Ànims i endavant. Sobretot venint del partit on militaves; ple de persones que s’estimen el país però que mai parlen clar ni acaben de fer el pas que tu has fet.
La meva opció no és la que tu has triat però (i aquest estiu he conegut moltes persones que com tu han fet un canvi) el que ens uneix és molt més que el que ens separa.
Salut i endavant!

D

Daniel Roig

Igualada

1 de setembre 2010.21:18h

Respondre

Molta sort Harold en la teva candidatura i felicitats per donar aquest pas endavant. Esperem que ens les properes eleccions l’independentisme obtingui bons resultats, tan de la ma del vostre... Llegir més projecte electoral com de la coalició independentista on està integrat Reagrupament. El nostre pais s’ho val.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.