TORNAR
PUBLICITAT

La igualadina Àngels Chacón es postula per assumir la direcció del PDeCAT

L’exConsellera assenyala que ”hi ha bona relació” amb la direcció i que hi vol ser ”per coherència”

politica
Dijous, 18 març 2021. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'exConsellera d'Empresa i Coneixement considera que la figura d'Artur Mas no va contribuir a aclarir el projecte del PDeCAT, diferent de Junts. Els demòcrates van presentar-se a les darreres eleccions catalanes, però van quedar a les portes d'obtenir representació.

Chacón, en un acte electoral FOTO: ACN/Job VermaulenEn una entrevista que s'ha emès aquest dijous a Ràdio 4 i La2, la que va ser candidata del PDeCAT el 14 de febrer, a les eleccions al Parlament, la igualadina Àngels Chacón, ha fet explícita la seva candidatura per assumir la direcció de la formació. El PDeCAT celebra un congrés el pròxim mes de maig i la que va ser Consellera d'Empresa i Coneixement fins el setembre creu que "per coherència" ha de ser en aquesta direcció, en la qual hi haurà una renovació de càrrecs. Manté, a més, que hi ha bona relació amb l'actual cúpula del partit, que presideix David Bonvehí.

En aquesta entrevista, Chacón també parlava del President Artur Mas, "un associat més" del PDeCAT, però amb molta "rellevància". Lamentava que "potser les declaracions de Mas" no van ajudar a diferenciar el projecte del PDeCAT. Mas es va significar per l'aposta per una coalició electoral amb JxCat per presentar-se a les eleccions del 14-F. L'anoienca entén que Junts no volia això i posava la condició que el PDeCAT es diluís.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.