TORNAR
PUBLICITAT

La igualadina Chacón, cessada com a consellera

El president Torra ultima una renovació del Govern en plena lluita en l’espai postconvergent

politica
Dijous, 3 setembre 2020. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La consellera d'Empresa i Coneixement, la igualadina Àngels Chacón, ha estat cessada aquest dijous al matí. El president Quim Torra opta per un perfil més afí a Junts, Ramon Tremosa, i també relleva dos consellers més.

Chacón, entre Jordi Puigneró i Miquel Buch, que han estripat el carnet FOTO: ACNÀngels Chacón, una de les dues conselleres igualadines, és una de les víctimes de la topada política en l'espai postconvergent, entre PDeCAT i Junts. La consellera d'Empresa i Coneixement ha estat cessada pel president Quim Torra. Aquest ha rellevat també al conseller d'Interior, Miquel Buch, i la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga. El substitut de Chacón és una persona amb molts vincles amb l'Anoia també, Ramon Tremosa.

El cessament arriba després que la igualadina fos l'única figura de Junts al Govern que no estripés el carnet del PDeCAT. El mateix PDeCAT assegurava aquest dimarts, en plena pugna amb Carles Puigdemont per aquest espai polític i per la denominació de Junts, que Àngels Chacón es mantindria dins el partit i "és el futur del PDeCAT".  Els canvis també arriben dues setmanes abans de la vista de Torra al Suprem. Continua, a més, la incertesa sobre la data electoral, si bé aquests canvis podrien confirmar que el president allunya l'escenari d'eleccions a curt termini.


6 Comentaris

j

joan

igd

7 de setembre 2020.10:38h

Respondre

Algú dels que alaben la gestió de l’Àngels pot explicar-la. Sisplau?
La ”discresió” no permet a la ciutadania valorar-la. Si no ho feu, només quedarà escrit l’exemple que poso a... Llegir més continuació:
L’exconsellera era (és) la principal impulsora dins de la Generalitat de la reconverció de la conca d’Òdena en un macropolígon (la superfície que es prroposa equival a 4-5 vegades la superfície de l’actual polígon d’Igualada). L’agència pública Acc1Ó del seu departament va tenir de portanveu en aquest tema al Senyor Singla, un empresari privat que defençava el seu projecte en nom d’Acc1Ó. El Singla deia i segueix dient que és el projecte de la seva empresa. D’alguna manera li van parar els peus i ara, públicament, ja no es presenta com a portaveu. ës aquesta la manera de fer de l’Àngels?

s

santi

igualada

3 de setembre 2020.21:25h

Respondre

En la política passen aquestes coses. Ara ens lamentem que una igualadina com l’Angels sigui cessada del govern. El senyor Marc Castells avui n’ha parlat força a les xarxes socials com la gran... Llegir més injustícia. Injust també és el tracte que Castells ha donat a una altra igualadina com l’Alba Verges.
Castells no va poder suportar mai que la crisi sanitària no la gestionés ell i si una altra igualadina. Travetes mal intencionades, comentaris, filtracions. Molt lleig tot plegat.

Els polítics només són capaços de veure els defectes dels altres, mai els seus. Una altra igualadina, com l’Alba, també ha hagut de patir les injustícies. Aquest cop no del Torra, sino de l’alcalde d’Igualada.
Una pena que l’Angels acabi així. Sobretot perquè acaba al pdecat, partit en defunció. L’hereu del 3% i del pujolisme. Potser, Angels, tocava passar pàgina. tu que sempre has estat independent, no tenies cap necessitat de seguir a unes sigles que estant molt tacades.

Més, quan la miitància del mateix pdecat, havia decidit en assamblea integrar-se a juntsxcat. Però la poltrona dels peixots grossos del pdecat, hereus de l’antiga convergència, semblen haver convençut la bona de l’Angels. Una llàstima...

d

david

IGUALADA

4 de setembre 2020.18:59h

Totalment en desacord amb tú...l’Angels va amb qui creu que porta els seus ideals...
Ets capaç de dir-me els ideals del nou partit PP (Partit Puigdemont?)...un partit que girarà al... Llegir més voltant d’una sola persona (això abans en deien una dictadura) i on les poltrones seran pels seus amiguíssims, la resta a fer de ”palomeros”.
i a més guanyarà les pròximes eleccions fent creure que tornarà a Catalunya (evidentment NO tornarà perquè seria injustament detingut), i a viure al seu palauet belga fent creure a la gent que farem una ”revolució” que no es creu ni ell.
si tan clar ho té, a què està esperant??? la revolució per quan???

T

Toni

Igualada

6 de setembre 2020.23:41h

Àngels Chacón : Una gran consellera que ha mediat fantàsticament en el seu mandat i que en la situació actual, la seva gestió ha estat del tot optima i professional. Sens dubte una llàstima que... Llegir més per interessos partidistes deixin escapar el treball i l’òptica d’una persona que ens hages pogut ajudar a tots els catalans a dur aquest pais a un altre lloc. Espero que en el futur es valori molt mes a la gent vàlida que als que únicament tenen un carnet d’un partit per figurar i que a anteposen els bens personals a els del conjunt-
Marc Castells: Fred de peus, no li arriba ni a la sola de la sabata. Lo millor d’una es treballar per el pais , i de l’altre... instagramejar-se !!!!!

R

Roser

El Bruc

3 de setembre 2020.12:06h

Respondre

Ja no es valora la capacitat de les persones, la eficiència i la eficàcia sols val ser del teu mateix taranna

M

Marià

Igualada

4 de setembre 2020.08:29h

Això fa molts anys q es com dius tu Roser, el q cal son béns, q no pensin i si són inútils millor així no se’n surten del camí

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.