TORNAR

L'INCASÒL comercialitza més de 74.600m2 de sòl industrial a la comarca de l'Anoia

Són un total de dotze parcel·les de sectors situats als municipis de Castellolí, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí

politica
Diumenge, 29 setembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, promou la venda per concurrència d’ofertes de les parcel·les de que disposa a la comarca de l’Anoia. Són dotze parcel·les de diferent tipologia que sumen 74.643 m2 de sòl per a activitats econòmiques situades als sectors Can Parera a Castellolí, els Plans de la Tossa a Santa Margarida de Montbui i la Riera de Castellolí de Vilanova del Camí.

 
 
Les parcel·les en comercialització són per a indústria aïllada i entre mitgeres destinades a usos industrials i comercials. Totes elles disposen dels serveis necessaris per a instal·lar-hi tota mena d'indústries i estan ben comunicades amb la xarxa de carreteres.
 
Aquestes són les darreres parcel·les en venda de l’INCASÒL a la comarca de l’Anoia i es beneficien  d’un finançament de fins el 70%. Els sectors on estan situades son àrees d’activitat econòmica en consolidació on ja hi trobem instal.lades empreses com Abacus, Grup Engind, Teclim, Caldereria Dayma, Alancar Express i d’altres.
 
 
Darreres parcel·les en venda
 
Les set parcel·les del sector  els Plans de la Tossa a Santa Margarida de Montbui sumen una superfície total de 36.033,15m2 de sòl. Dues parcel.les   són entre mitgeres i les 5 restants aillades amb una superfície que oscil·la entre els 3.200m2 i els 17.500m2. El preu de venda va dels 60 als 70 euros per metre quadrat.
 
La parcel.la número 5 del sector Can Parera de Castellolí en comercialització té una superfície de 3.048 m2 destinada a indústria entre mitgeres. El preu de venda és de 55€/m² i aquesta es la darrera parcel.la en venda de l’INCASÒL en aquest sector.

Les quatre parcel·les del sector  la Riera de Castellolí de Vilanova del Camí sumen una superfície total de 35.561,99m2 de sòl. Són de tipologia aïllada gran i oscil·len entre els 3.200m2 i els 17.500m2 de superfície. El preu de venda es de 65 euros per metre quadrat.
 
Les sol·licituds es poden presentar fins a les 14:00 hores del dia 18 d’octubre al registre de l’INCASÒL. Els detalls de la concurrència es poden consultar a la direcció Comercial de l’INCASÒL i en aquest enllaç.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.