TORNAR

Informe favorable pel centre comercial de fabricants d'Òdena

Comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central

politica
Dimecres, 5 novembre 2008. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La modificació puntual del pla de Can Riba d'Òdena, que inclou el centre comercial de fabricants, ha passat aquest dimarts el tràmit de la Comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central. La comissió ha aprovat la proposta que ha fet l'Ajuntament d'Òdena i n'ha fet un informe favorable però com que el projecte inclou una modificació de les zones verdes, s'ha d'esperar que la validi la Comissió d'Urbanisme de Catalunya.

Òdena - (J.M Merino)

Actualment, el pla de Can Riba té una superfície edificable de 26.000 metres quadrats i la modificació preveu que s'incrementi fins els 49.000 metres quadrats destinats a botigues outlet, una zona de restaurants i espais per a nous habitatges. (àudio)

Segons el director general d'Urbanisme, Pere Solà, la proposta que s'ha presentat vol incrementar la dotació privada, augmentar les zones residencials, espais per a oficines i restaurants i incrementar reserves espai per a nous habitatges, 159 de lliure promoció i 48 més de protecció oficial.

El document preveu modificar els espais lliures i configurar una nova ordenació. Per això, fa una reserva important d'aparcaments i proposa una modificació de les zones verdes, un tràmit que és competència de la Comissió d'Urbanisme de Catalunya i per aquest motiu la modificació del pla de Can Riba no s'ha pogut aprovar definitivament.


1 Comentaris

R

Roberto Hernandez

Òdena

5 de novembre 2008.20:08h

Respondre

ALCALDE D’IGUALADA: TAMBÉ T’HI OPOSARÀS O JA TANT US FA... DESPRÉS DE LA REQUALIFICACIÓ DELS TERRENYS D’IGUALADA?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.