TORNAR
PUBLICITAT

La innovació al servei dels veïns i de l'economia, prioritat per als Socialistes de Masquefa

En el marc del projecte ‘Masquefa 2030’ els socialistes aposten per un model ”Smart Vila”

politica
Diumenge, 3 febrer 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La innovació és una de les principals prioritats de futur per als Socialistes de Masquefa, un repte global però en el qual destaquen dos grans fronts: La Innovació al servei dels veïns i innovació per donar suport al desenvolupament econòmic de Masquefa. Els socialistes aposten per una estratègia ‘Smart Vila’ amb capacitat per analitzar la realitat i adaptar i millorar els serveis a tota la comunitat mitjançant l’anàlisi, el coneixement, la planificació.

Daniel Gutiérrez

Els socialistes masquefins proposen cinc eixos d'innovació:

Transició energètica: Estratègia per lluitar contra la pobresa energètica a Masquefa, adquirir energia de forma més econòmica i neta, eficiència energètica a les cases, empreses i administració, i retornar els beneficis generats a la comunitat mitjançant programes públics.

Nous models d’emprenedoria. El CTC de Masquefa ha de ser l’epicentre en innovació. Ha d’esdevenir, mitjançant l’activació dels seus espais i capacitats tècniques, l’ens que aculli empreses de nova creació, micro-empreses o freelance i posi en valor el coneixement compartit com a element fonamental.

Comerç és vida. El teixit comercial és un dels sectors més dinàmics i amb un alt grau d’ocupació. És necessària una estratègia de cooperació, col·laboració i co-creació amb  més implicació de l’administració. El desenvolupament econòmic es planifica, no s’improvitza.

‘Masquefa Lovers’. És necessari posar en valor el relat i el discurs territorial de Masquefa i els seus recursos naturals i culturals per desenvolupar una estratègia de promoció del territori planificada, innovadora i creativa.

Connectats a Europa. Europa és una oportunitat de creixement que no podem deixar passar. Cal inserir Masquefa en l’estratègia 2021-2027 de la Unió Europea mitjançant participant en els projectes europeus de desenvolupament. Mitjançant el programa ‘Masquefa – Unió Europea’ es donarà suport als i les joves que decideixin estudiar a Europa.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.