TORNAR

Les JERC Igualada volen més duresa amb Monbus

L’Ajuntament replica que donarà compliment a la moció acordada al ple

politica
Dijous, 18 desembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les joventuts d'Esquerra exigeixen que es doni compliment a una de les mocions que es va presentar al ple d'Igualada, referent a demanar el contracte de concessió del servei de la línia Igualada-Barcelona a Monbus. El col·lectiu afirma que fins fa pocs dies l'Ajuntament havia vulnerat l'acord de ple

La polèmica no abandona el servei de la Hispano Igualadina-Monbus. En un comunicat, les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han instat a l'Ajuntament d'Igualada, governat per CiU i ERC,  que faci efectiva una moció del passat març on se sol·licitava que es demanés a la Generalitat el contracte de concessió i s'estudiés com rescindir-lo. Aquesta setmana, les JERC han denunciat que l'Ajuntament no havia mogut fitxa fins aquest desembre.

Les JERC no afluixen amb MonbusFonts municipals, per la seva part, admeten que hi ha hagut un endarreriment però que ja s'hi ha posat remei i que la moció està seguint el seu curs. L'Ajuntament remarca que "la millora en el servei de bus entre igd i bcn és una prioritat absoluta per al govern municipal" i que n'hi ha una "prova en la substancial millora que ja s'ha experimentat enguany amb la posada en marxa de la línia exprés, que ha implicat un important descens de les queixes dels usuaris". El govern igualadí assegura que "des de Mobilitat es continua vetllant per la millora contínua del servei, en permanent contacte amb la Direcció General de Transports de la Generalitat".


5 Comentaris

S

Serrallonga

Igualada

19 de desembre 2014.12:15h

Respondre

S’ha de procurar que el concessionari del transport públic d’Igualada-Barcelons compleixi amb les seves obligacions. I és molt fàcil queixar-se, sobretot si se’n treu un rendiment polític.,... Llegir més A mi també m’agradaria que cada deu minuts hi hagués un Hispano Igualadina directe a Barcelona. Però això no ho aguanta cap companyia. Els Igualada-Barcelona directes de mig dematí van buits. Si es canvia de companyia, continuaran els problemes de sempre. El transport públic Igualada -Barcelona està subvencionat, això provoca una precarietat i aquesta precarietat provoca de tant en tant unes deficiencies. Per tant s’ha de procurar que la companyia que es dediqui a aquest servei compleixi, però les crítiques han de ser raonables si no ho són, només serveixen per crear un malestar completament inútil i perjudicial

R

Ramona

18 de desembre 2014.15:45h

Respondre

escolteu JERC, per què no ho comenteu a ERC que és el vostre partit i està al govern de la ciutat i donant suport al govern del principat?

R

Roger Garcia

Igualada

18 de desembre 2014.15:43h

Respondre

Els busos exprés van ser una millora però el servei encara és pèssim. Cada dos per tres els busos fallen i el seu estat és lamentable. Hi ha autocars molt vells i fets pols. Jo només vull un... Llegir més servei digne, com tenen els altres...

G

Guillem R.

Igualada

18 de desembre 2014.14:26h

Respondre

Això de l’hispano és una vergonya!!!!!! Cada dos per tres passa alguna cosa, quan sembla que va bé pam, passa algo. n’estic fart d’aquesta gentussa, que ho faci uan altra empresa que segur... Llegir més que ho fa millor i a d’altres pobles no tenen tants problemes com nosaltres!!!

J

Joan

Igualada

18 de desembre 2014.09:26h

Respondre

Tot això que diuen les Jerc, per què ho diuen, perquè no ho poden dir els gran d’ERC? Perquè els cau la cara de vergonya d’haver desdibuixat totalment el seu perfil a la ciutat en benefici... Llegir més dels de Convergència i els d’Unió? Visca les crosses i l’esquerrovergència! I els comunicats per la canalla! I qui dia passa, any empeny, i si és del del govern, sembla que molt millor.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.