TORNAR

Joan Carretero serà diumenge a Igualada per inaugurar la seu comarcal

Es presentarà la coalició entre Reagrupament i Suma Independència

politica
Dijous, 2 setembre 2010. 12:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper diumenge 5 de setembre a les 7 de la tarda, a la plaça Pius XII d’Igualada, es farà l’acte d’inauguració de la seu comarcal de Reagrupament Independentista de l’Anoia, amb ponències a càrrec de Joan Carretero, president de Reagrupament i cap de llista de la circumscripció de Girona a les eleccions del Parlament, Rut Carandell, membre de la junta nacional de Reagrupament i cap de llista per Barcelona, i Teresa Pelegrí, número 12 de la llista per Barcelona en representació de l’Anoia a la candidatura de Reagrupament.

El darrer acte de Reagrupament a la comarca, a Calaf

Alhora, l’acte servirà per presentar públicament l’acord de coalició entre Suma Independència i Reagrupament per presentar-se a les eleccions catalanes. Segons expliquen des de Reagrupament Anoia, ‘seguint l’esperit de forjar un gran moviment independentista amb representació al Parlament, des d'on formar una majoria política amb la finalitat de declarar la independència de Catalunya i constituir un estat català integrat a la Unió Europea’.

En cas de pluja, els actes es farien al Teatre de l’Aurora en el mateix horari.


1 Comentaris

j

josep maria

igualada

2 de setembre 2010.16:30h

Respondre

Molta sort Reagrupament, us ho mereixeu per la dignitat i la coherència que esteu demostrant desde fa molt de temps.

A veure si els catalans que ens sentim com a tals ens treiem d’una vegada la... Llegir més bena als ulls i deixem de votar els del peix al cove i els de la pljua fina i corbes a l’esquerra i anem per aconseguir la INDEPENDECIA ja.

salut i independència!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.