TORNAR
PUBLICITAT

Jordi Aymamí diu que l’Entesa vol continuar pactant amb el PP

En resposta a Pere Calbó, qui qüestionava l’existència de més acords ‘pel canvi d’actitud del govern municipal’

politica
Dijous, 26 agost 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’alcalde d’Igualada, Jordi Aymamí (Entesa), ha donat resposta al comunicat fet públic pel Partit Popular en el qual es posava en dubte l’existència de futurs acords municipals entre l’Entesa i els populars. Pere Calbó (PP) afirmava en el document que hi havia hagut un ‘cnavi d’actitud en el govern municipal’, i que si ‘ICV pretén imposar la seva ideologia en la gestió municipal és impossible que el Govern pugui arribar a acords amb el Partit Popular’.

Jordi Aymamí

En el comunicat, Calbó manifestava que en els darrers anys els nombrosos acords entre l’Entesa i el PP havien arribat perquè ‘donàvem compliment al nostre programa, [...] garantíem el desenvolupament i l’estabilitat de la ciutat i, finalment, perquè l’aportació ideològica d’ICV era inexistent’. Segons els populars, després que els ecosocialistes anunciessin que es presentarien en solitari als comicis, aquests han canviat d’actitud, ‘perquè pensen més en les properes eleccions municipals que en gestionar acuradament la ciutat aquest darrer any’.

L'acord, imprescindible

Per la seva banda, Jordi Aymamí ha respost que ‘l’actitud del PP em mereix respecte, ja que sempre hi ha hagut acord amb l’Entesa’, i que la voluntat de l’equip de govern és que n’hi continuï havent, amb els populars i amb les altres formacions que formen part de l’Ajuntament. Aymamí ha recordat que, a més, ‘l’acord en el nostre cas és imprescindible, i hem d’evitar que els interessos partidistes repercuteixin en l’interès general, sobretot en temes cabdals’. En aquest sentit, ha recordat que les ordenances per al 2011 ja es van aprovar el passat mes de juliol, precisament perquè la tramitació no coincidís amb els mesos previs als comicis. L’alcalde ha manifestat que no es poden deixar perdre oportunitats ‘per culpa d’actituds instrumentalitzades’.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.