TORNAR
PUBLICITAT

Jordi Barón fa la presentació d'una candidatura "transversal" a Vilanova

L’acte per donar a conèixer el projecte de Junts per Vilanova va comptar amb Marc Castells

politica
Dissabte, 16 març 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Per tercera vegada, Jordi Barón serà el candidat de l'espai convergent, ara sota la fórmula Junts per Vilanova del Camí, en aquest municipi. L'actual regidor va fer la presentació acompanyat d'una setantena de persones.

La setmana passada tenia lloc la presentació oficial del partit 'Junts per Vilanova del Camí'-Junts x Cat, que concorrerà a les pròximes eleccions municipals a Vilanova del Camí liderat per l'actual regidor a l'Ajuntament Jordi Barón. Barón va parlar d'una candidatura "compromesa amb Vilanova i els vilanovins amb la voluntat de construir un projecte polític ambiciós, ample i transversal on valors com el respecte, responsabilitat, compromís i humilitat en siguin els garants".

Segons Barón, la ciutat necessita "sortir del caòtic 'show' i situació de paràlisi política total en que ha viscut instal·lada aquests dos últims anys".
Davant d'una setantena d'assistents Barón va presentar una campanya sota l'Eslògan #Som Present #Creem Futur apel·lant a la tasca feta fins ara i al projecte polític que hem de fer junts cara el futur per assolir els reptes estructurals que te el nostre municipi.

Barón i Castells, la setmana passadaEl candidat va posar l'accent en el caràcter de "proximitat amb les persones que tindrà la pre campanya i campanya electoral, cercant la interactuació i complicitat" de la ciutadania, presencialment a través de tres espais oberts de diàleg i propostes que inclouran tots els grans àmbits municipals, on tothom que vulgui podrà fer la seva aportació. També a través d'una estratègia digital amb eines com la pàgina web, Facebook, Twitter o un canal de missatgeria instantània. 

L'acte va comptar amb la col·laboració entusiasta de l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, que va presentar el candidat Jordi Barón com una persona "compromesa, fidel i tenaç en la defensa del municipi i dels interessos dels vilanovins", i com a única opció possible per sortir de l'actual situació de paràlisi política que viu Vilanova del Camí en aquest moment. Castells també va deixar palesa la "col·laboració total i permanent que hi ha amb l'equip de Barón per a fer front als grans reptes que té Vilanova", així com s'ha fet fins ara amb temes importants com l'enllaç Ronda Sud que finalment després d'anys de treball i lluita incansable, veu la llum amb la seva execució.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.