TORNAR
PUBLICITAT

Jordi Cuadras explicarà en una conferència la seva proposta de futur per a Igualada

’D’ara en endavant’ és un punt de partida amb el que el periodista vol ”pensar en gran Igualada”

politica
Dijous, 27 setembre 2018. 19:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb una piulada, el jove periodista Jordi Cuadras ja deixava entreveure aquest dimecres la possibilitat d'explorar una proposta de cara a les eleccions del maig del 2019. A l'Ateneu Igualadí, el proper dissabte 6 d'octubre, la donarà a conèixer.

'D'ara endavant' és el títol de la conferència amb la que Jordi Cuadras (Igualada, 1987) posara sobre la taula la seva idea per conformar un espai polític a la capital anoienca. Serà a les 7 de la tarda del dissabte 6, a la Sala de Socis de l'Ateneu. A l'acte hi desgranarà "una proposta pel present i el futur d'Igualada quan falten vuit mesos per les eleccions municipals del mes de maig". També avançarà com articular aquesta proposta i des de quin espai fer-ho perquè sigui un projecte d'èxit.

Ja a les xarxes, Jordi Cuadras apuntava de manera gràfica que "des de fa temps, observo que Igualada és com un llac en calma. Si tot segueix igual, tot seguirà igual. Però als llacs, si hi llences una pedra, l'aigua es mou". Amb aquesta conferència, Cuadras proposarà "quina ha de ser aquesta pedra que actuï d'element disruptiu per moure les aigües i provocar nous escenaris que facin avançar i transformar la ciutat".

Convoca la conferència "des d'una profunda estima, inquietud i inconformisme per Igualada" i fa una crida a tothom qui comparteixi aquests valors per llençar, junts, la pedra amb la qual moure les aigües de la ciutat. 'D'ara endavant' és un crit a l'optimisme per construir la ciutat del present i el futur amb energia, atreviment i pensant en gran.


3 Comentaris

M

Marta

5 d'octubre 2018.14:57h

Respondre

La candidatura dona suport al 155?

R

RO

29 de setembre 2018.17:16h

Respondre

Malauradament estaré fora uns dies i no hi podré assistir, però estaré a l’aguait. Ja es l’hora que Igualada surti del mig del Mar de los Sargazos...

A

Antoni

Igualada

2 d'octubre 2018.12:43h

No sé si gràcies al Sr Cuadras Igualada sortirà del Mar de los Sagarzos, però en tot cas, espero que a l’hora que ell protagonitzi el seu acte, Igualada surti al mapa gràcies al Moixiganguers... Llegir més que esperem que assoleixin la fita de ser colla de nou el proper dissabte a la tarda.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.