TORNAR

Jordi Cuadras vol ocupar el centre-esquerra i planteja una Igualada vinculada a Barcelona

Afirma en la presentació que vol recuperar ”l’esperit dels governs de progrés”

politica
Diumenge, 7 octubre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El periodista igualadí donava a conèixer les directrius del seu projecte polític aquest dissabte, en una conferència a l'Ateneu Igualadí. Anunciava que "vull crear un espai aglutinador per ser majoritari i donar un nou impuls a Igualada".

Jordi Cuadras es postula per ser alcaldable de la capital de l'Anoia. El periodista, de 31 anys, va exposar les seves línies polítiques aquest dissabte al vespre. Es marca conjuminar en una plataforma el centre-esquerra d'Igualada amb una força municipalista. Amb el lema d''Ara en endavant' tornava a emprar el símil amb el que va piular l'anunci del projecte a les xarxes: "Si es va a les properes eleccions amb les mateixes forces que es van presentar fa quatre anys, tot seguirà igual. En canvi, si trobem un element nou, diferent, sorpresa, l'aigua pot moure's". Entre els ingredients del seu menú polític, una aproximació en el debat territorial a Barcelona -"ser igualadí no vol dir només viure la ciutat amb majúscules. Ser igualadí, per mi, també és ser mig barceloní. Barcelona ens l'hauríem de sentir com la nostra germana gran"- i impulsar una reforma urbanística.

Sense referències a l'espai sobiranista, ni incloent-lo ni excloent-lo, Jordi Cuadras va fer una picada d'ull als Comuns per reconstruir l'àmbit polític de l'Entesa, que reconeix com la seva inspiració. En el seu discurs va insistir: "cal afrontar els grans debats, les grans idees, que seran l'oxigen perquè la flama torni a encendre' amb força i garantir que no s'apagui per a tota una generació". Un aire que "ha d'entrar pel Rec, una oportunitat per crear una nova ciutat dins la ciutat".

En l'apartat econòmic, va parlar d'aprofundir en la Quarta Revolució Industrial: "el món industrial i laboral canviarà i Igualada té l'oportunitat de posar-se al capdavant d'aquesta revolució o rebre'n les conseqüències. Mentre ens entossudim en voler ser allò que mai tornarem a ser, podem perdre el tren del futur". La crítica a les zones blanques, la voluntat "d'atreure millors especialistes a l'Hospital" o "complir amb el pla d'equipaments culturals" són algunes de les altres idees que com a pre-candidat posa sobre la taula.


16 Comentaris

M

Mariona

Igualada

11 d'octubre 2018.10:02h

Respondre

Veig moltes crítiques al Quadres, i moltes crítiques als que critiquen perquè no aporten arguments. jo, després d’ecoltar la seva conferència aporto alguns arguments que em fan pensar que no... Llegir més serà una bona candidatura:

- es va presentar ell tot sol i els primers 5 minuts només va parlar d’ell mateix. Egocentrisme en estat pur. Malgrat després deia que ha de ser un mandat obert al debat, a les sinèrgies o no sé què, ell es va presentar sol, sense equip, sense partit... és va presentar com a igualadí de tota la vida amb carisma. d’aquest ja en tenim un i, cal dir-ho, és insuportable.

- al llarg de la conferència va referenciar a un mínim de 10 o 12 persones. cap dona. el Quadres no ens sap dir cap dona que li hagi estat un referent. és a dir, ciutat d’homenots egocentristes... quin pal per favor!

- parla de que serà un mandat dels grans debats; però no fa esment ni del procés sobiranista, ni dels fets ocorreguts l’octubre passat, ni l’aplicació del 155, ni la pèrdua d’autogovern a Catalunya, si l’augment del feixisme, ni de la independència. Crec que el gran debat de l’època és aquest, i ell ni mu. equidistància ara mateix, és donar recolzament al 155, al règim del 78 i auge del feixisme. Amb una cara amable i amb traje, això sí. és més, al llarg de dies en que han passat coses claus pel país els seus twits sempre parlant de tonteries, com ara que hi ha un banc trencar al xipreret o una taca a una paret... ridícul.

- S’ha muntat un discurs a mida fora de la realitat... a la conferència parla de que la gent va a Barcelona a agafar aire i a gaudir, quan en realitat la gent hi va per treballar perquè a Igualada és gairebé impossible trobar una feina en condicions. encara més, diu que hi ha 40 minuts d’igualada a Barcelona, quan tots sabem que pot haver-hi entre 1 hora i un dia sencer, depèn de si la hispano es crema per l’autovia o no.

bé, alguns dels exemples... està clar que la candidatura del quadres no es pot considerar ni de centre, ni encara menys, d’esquerres.

J

Jpan Giner ITV

Igualada

8 d'octubre 2018.20:41h

Respondre

Com més serem més riurem, com sempre a Igualada ” tants caps tants barrets” i com sempre Igualada i sortirà perdent, en portem ja vuit de grans desastres.

J

Joan

Igualada

8 d'octubre 2018.19:31h

Respondre

Com es pot obviar i passar de puntetes a la posicio del teu partit, donant suport al 155 i acostament dels presos al inici. Voldras amagar les sigles, pero tu mateix has deixat clar a quin partit et... Llegir més deus.
Tant de bo un dia us torni tot el mal que heu fet. Ni oblit, ni perdo!!!!

M

MARIONA

8 d'octubre 2018.15:18h

Respondre

La pinza entre el Jordi Cuadres, el Enric Concilio, i arribat el cas el Jordi Riba, es demoledora, el castells, no te res a fer; PER SORT!
Ell que ha viscut, de la mamella gracies a les fotos, i... Llegir més la venda de FUM a dojo, a donat lo que podia donat.
Ahir llegia, un article sobre el sous dels nostre dirigents, i la veritat no te desperdici, un verdader escàndol. Pregunto, ¿Quan deu costar-nos cada foto del Castells, venen. ”SONRISES PROFIDENT”,

’Cienmileuristas’ en las diputaciones
Dos presidentes de diputaciones superan los 100.000 euros de sueldo bruto anual, según los datos que ha hecho públicos hoy el Gobierno. Se trata de la Diputación Foral de Bizkaia, donde el diputado general, Unai Rementeria Maiz, percibe 101.965 euros, y de la Diputación Provincial de Barcelona, con los 100.230 euros que cobra su máximo responsable, Marc Castells. Estas cantidades incluyen tanto las retribuciones propiamente dichas como las percibidas por asistir a reuniones de la corporación.

El Presidente del Gobierno, cobra 79.000 Euros. Un despropòsit.

(SR Antoniu, defensor de lo indefensable, que opina del escàndol?? )

g

gamon

8 d'octubre 2018.13:56h

Respondre

Queda clar, que veient, la ”profuntitat” de les critiques, dels ITV, al Jordi, la seva, presentació a les municipals, els hi fa urticaria, i, estan entran en fase de pànic.
El meu vot,... Llegir més anirà per el Jordi, sense cap dubte.!!!!

(Ricard, sigues serio, el del FUM FUM FUM, saps molt be, que el màxim representant es el Castells, El Jordi envers no a tingut temps ni de prometre res....Ricard, esteu amb xoc , la bicoca, se os esta acabant )

A

Antoni B

Igualada

8 d'octubre 2018.12:55h

Respondre

Un jove valent, culte i apassionat, una oportunitat per a una Igualada en mans de la mediocritat política regnant.

M

Marta H.

8 d'octubre 2018.12:15h

Respondre

Jo vaig anar a l’acte i el què no entenc és per què no diu que és del PSC. Començar un projecte polític enganyant o amagant coses no és gaire honest. I força xulesc això de presentar-se... Llegir més amb les ambicions personals per davant de tot. Ja en teníem un d’insoportable i ara sembla que en tindrem dos. Quant egocentrisme, per Déu. Jo, jo i jo i si d’això ja parlarem d’Igualada. No és aquesta l’esquerra que jo vull.

i

igualadí

9 d'octubre 2018.22:14h

Es va presentar ell tot sol, sense equip. Visca l’egocentrisme !

m

mariona

10 d'octubre 2018.17:15h

Marta, No te escandalitzis, el castell, tampoc diu que és del partit del 3%.

J

Joan V

IGDA

8 d'octubre 2018.08:54h

Respondre

Sempre que l’he escoltat parlar m’ha semblat molt correcte. També m’ha semblat que escolta molt i bé als altres. En fi, molta sort per ell i per qualsevol altre d’aquest nivell, que no és... Llegir més freqüent.

R

Rixi

8 d'octubre 2018.01:42h

Respondre

quin desastre! espanyolistes que es diuen de centre-esquerrajajajaj

p

pep

8 d'octubre 2018.14:16h

Que dius Rixi? quan no teniu, raons, per debatre IDEAS, , sols se SABEU tracta al adversari polítics de espanyolistes.?

Esteu ”cagadets”, per una banda, el Jordi Cuadres, i per... Llegir més el altre el Enric Conill...Pobre Castells, per moltes fotos que es faci, i per mols carrers, que arregli ara, tard i malament, comença a fer pudor a cadàver polític, Igualada es mereix, un canvi i tots ens adunem, que estem ara si !!!! a ”tocar”.

EL FUM SE ACABA A IGUALADA!!!! I EL CASTELLS I ”ALLEGADOS” HO SABEN.

A

Amadeu

igualada

7 d'octubre 2018.17:07h

Respondre

Com es pot aspirar a ser alcalde d’Igualada algú que contraprograma una de les fites històriques d’Igualada, el tres de nou dels moixiganguers? Mentre Igualada estava pendent dels... Llegir més Moixiganguers, el senyor Cuadras, volent ser-ne el protagonista. Ho trobo una falta de respecte immens. molt trist, certament.

a

aaqualata

8 d'octubre 2018.08:14h

Amadeu: crec que cerqueu qualsevol excusa per a enderrocar il·lusions. Cerqueu si us plau alguna excusa més convincent. El debat , i les noves idees, sempre són benvingudes, llevat pels... Llegir més immobilistes

R

Ricard

igualada

7 d'octubre 2018.16:51h

Respondre

Aquest noi sembla el Castells 2.0.
FUM, FUM, FUM .... i més FUM, FUM, FUM !!!

a

aaqualata

8 d'octubre 2018.08:19h

Que fàcil és enderrocar. Que difícil és, per alguns, escoltar, debatre, i si cal , aportar idees o pensaments diferents. Serà bonic, i Igualada en sortirà beneficiada, del debat de propostes... Llegir més de Marc, Jordi i altres que es puguin presentar. El Igualadins tindrem , segur, millors propostes. La bona competència fa espavilar a tots els que hi participen.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.