TORNAR

Jordi Riba, Noemí Trucharte i David Oliva seran els candidats del PSC al Parlament

Des de Teresa Estruch, l’Anoia no ha tingut cap diputat socialista

politica
Dimarts, 29 desembre 2020. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els socialistes anoiencs ja han seleccionat els seus tres candidats que estaran a la llista de les eleccions al Parlament, el 14 de febrer. En breu, es donarà a conèixer la seva posició.

El Consell de Federació dels Socialistes de l'Anoia escollia l'igualadí Jordi Riba, la vilanovina Noemí Trucharte i el masquefí David Oliva com a candidats de la comarca de l'Anoia. En un comunicat, manifesten el desig "que la comarca torni a tenir un diputat socialista". La darrera va ser, fa deu anys, Teresa Estruch.

En la posició més avançada hi anirà Jordi Riba, que assenyalava, un cop escollit, que "Catalunya necessita un canvi. Després de 10 anys de gesticulació i molt poca gestió, el govern de la Generalitat necessita tornar a prioritzar les polítiques i serveis públics que facin funcionar el país. Una necessitat que la pandèmia de la COVID-19 ha posat, del tot, sobre de la taula".

Riba reivindica l'obra dels presidents Maragall i Montilla quan "es va construir el nou Hospital d'Igualada, el nou CAP Nord de les Comes o el CAP de Vilanova del Camí. Un pas endavant en la salut pública que ara s'ha fet imprescindible. Catalunya necessita recuperar un govern que governi. Només així podrem enfrontar amb garanties la crisi que vivim". El candidat és consultor i docent i és llicenciat en Història, Ciències Polítiques i Funció Gerencial de l'Administració Pública. Ha estat tinent d'alcalde amb els governs d'esquerres i de progrés de l'Entesa per Igualada en diferents àrees i regidor del grup municipal dels Socialistes d'Igualada els darrers dos mandats.

També aniran a la llista Noemí Trucharte, l'alcaldessa de Vilanova del Camí. És llicenciada en Dret i postgraduada en Litigis Civils i Comunicació Política, viceprimera secretària del PSC Anoia i membre de la comissió executiva nacional del PSC. El tercer representant serà David Oliva, estudiant d'interpretació musical, és viceprimer secretari i de política municipal de les Joventuts Socialistes de l'Anoia i secretari de comunicació del PSC Masquefa.


1 Comentaris

P

Pepito

Vilanova

29 de desembre 2020.12:00h

Respondre

Casualidad??? La alcaldesa de Vilanova y su persona de confianza en el ayuntamiento,son dos de los tres candidatos. Los favores se pagan.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.