TORNAR
PUBLICITAT

Josep Llopart entoma el repte de substituir el veterà Jaume Guixà

L’actual alcalde Jaume Guixà abandona la política en actiu

politica
Divendres, 20 març 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb 28 anys a l'Ajuntament, l'alcalde de Piera Jaume Guixà és un dels polítics anoiencs més veterans. La setmana passada es va fer oficial el relleu per l'actual regidor d'Hisenda i Empresa, Josep Llopart, que serà el nou alcaldable per CiU

Josep Llopart és el nou home de referència de CiU a Piera. Substituirà com a alcaldable  Jaume Guixà, que en aquests moments era un dels alcaldes més veterans de la formació a la comarca de l'Anoia. Llopart va reivindicar en el seu discurs que "vénen nous reptes i estic disposat a afrontar-los com a alcalde de Piera. Sé que tinc una tasca molt important al davant i vull fer-ho amb humilitat, esforç, transparència, compromís social i noves idees perquè ens puguem sentir
orgullosos de ser de Piera". Com a successor de Guixà entén que "el llistó és alt. Els companys m'han recolzat i estic agraït". Llopart es trobarà probablement amb una gran fragmentació i diversos partits representats al consistori: "la governabilitat pot ser complicada". Assenyala el comerç i l'empresa com a prioritat, i en aquest marc, espera poder desplegar els canvis i les possibilitats que suposarà el nou pla urbanístic, que s'ha d'aprovar aquest mes d'abril.

Llopart, durant la seva intervencióAmb relació a  les característiques de Piera, Llopart comenta que "som un poble divers i vull ser l'alcalde de tots, ja que Piera no són els interessos d'un o de l'altre. Amb aquest objectiu em proposo guanyar les eleccions". L'acte de presentació, va comptar amb la presència de diferents responsables de CiU a la comarca de l'Anoia i també amb l'aval del diputat i portaveu al Parlament, Jordi Turull, qui  va assegurar que "el nostre sentit de la política és que, des de les institucions, puguem fer més feliç la vida de la gent i que puguin viure millor".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.