TORNAR

Josep Mª Pelegrí denuncia que si l’Anoia no avança és per culpa dels socialistes

Reunió comarcal d'UDC

politica
Dilluns, 9 novembre 2009. 12:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Josep Mª Pelegrí, acompanyat dels també Diputats, Antoni Castellà i Joan Recasens i del President Comarcal d’UDC a l’Anoia i Alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, en la trobada mensual amb els mitjans de comunicació ha explicat que el grup socialista al Congrés dels Diputats, ha tombat sistemàticament les esmenes presentades per CiU als pressupostos generals de l’Estat, i més concretament aquells que fan referència a la comarca de l’Anoia.

Xavier Boquete i Josep Mª Pelegrí

El Secretari General d’UDC, ha denunciat la total supeditació del Govern del PSC, a la Generalitat de Catalunya, al Govern del PSOE a Madrid, i els ha acusat de la paralització del País.

En declaracions als mitjans comarcals, Pelegrí ha fet un reconeixement públic a la tasca desenvolupada els darrers dos anys, per Xavier Boquete al capdavant de la Presidència del Consell Comarcal de l’Anoia, càrrec, que per motius professionals ha deixat d’exercir en els darrers díes, constatant que “ha deixat el llistó molt alt”.

Pel que fa a les eleccions municipals de l’any 2011, ha dit que de moment no hi ha res decidit ni parlat en quant a les llistes que presentarà la Federació de CiU, però que 'Unió Democràtica no renuncia a res. Ni a tornar a presidir el Consell Comarcal de l’Anoia, ni a reclamar el nº 1 per Igualada'.


4 Comentaris

R

Raül

10 de novembre 2009.12:36h

Respondre

A veure si queda clar el que fan els Diputats de CiU al Congrés, en relació a la nostra comarca:

1.- Presentar esmenes als pressupostos de l’Estat demanant per l’Anoia i anunciar publicament... Llegir més que CIU hi votarà en contra és vendre fum.

2.- Explicar als grups municipals de CIU que es proposaran esmenes pels seus municipis amb la únic finalitat de vendre-ho a la premsa sabent que no prosperaran és enganyar. Després és molt fàcil dir que ésper culpa dels socialistes.

3.- Malgrat tot, l’any passat van anar a Masquefa 1M d’EUR i a Capellades 500.000EUR, gràcies a que els socialistes van votar a favor.

4.- Sap el Sr. Pelegrí on són els diners de l’Anoia?, doncs és molt fàcil, són al Pais Basc i a les Illes Canàries. El PNB tot i estar a l’oposició ha seguit la línia establerta els dos anys anteriors en els que CIU també va vetar els pressupostos i responsablement va obtenir uns beneficis pel Pais Basc que hauríen pogut venir a Catalunya i a l’Anoia.

ió als

j

ja n'hi ha prou!

9 de novembre 2009.23:07h

Respondre

Socio-vergència = polítics mediocres per un país mediocre.

Tripartit= per tripartir-se del riure, quin espectacle!!

Reagrupament=independència i regeneració política!

Tu tries!

L

Lola

Igualada

9 de novembre 2009.15:54h

Respondre

Els mateixos de sempre amb les paraules de sempre... anys i anys igual...

Quina mediocritat!

R

Raül

9 de novembre 2009.13:18h

Respondre

I aquest Boquete d’UDC és el que no volia deixar la cadira del Consell Comarcal i com no ha pogut continuar, ara la culpa de tots els mals és dels socialistes???... I mentrestant els d’ERC no... Llegir més obren la boca, procurant que ningú els mogui de la seva poltrona... I governar, quan????

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.