TORNAR

La Junta Electoral d'Igualada estima la denúncia de Decidim a PxC

El partit encapçalat per Robert Hernando va enxangar un cartell electoral al plafó grafitat de Decidim

politica
Dijous, 14 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La candidatura PxC va enganxar un cartell electoral a l'únic plafó que la Junta Electoral d'Igualada va atorgar a la candidatura Decidim per desenvolupar-hi l'acte d'inici de campanya. Respecte aquesta acció, la candidatura encapçalada per Dario Castañé, va redactar un manifest denunciant la candidatura encapçalada per Robert Hernando. Aquest dimecres la JEZ Igualada ha estimat la denúncia requerint a PxC que retiri el cartell. 

Aquest dimarts, la Junta Electoral d'Igualada ha estimat la denúncia de Decidim a PxC. D'aquesta manera, la JEZ Igualada ha decidit "requerir al representant de PxC perquè retiri el cartell posat sense causar perjudici donat que l'espai ha estat assignat al denunciant, sota els advertiments legals". 

Decidim va denunciar l'incivisme de PxC 

Dilluns, la candidatura de Decidim Igualada va presentar la denúncia contra PxC a la Junta Electoral d'Igualada. A través del manifest, la candidatura assegura que ""cal tenir en compte que és una obra única i que la malifeta no es soluciona només retirant el cartell de PxC". El partit també explica que "ens sentim absolutament decebuts/des que algú que aspira a representar els igualadins i igualadines mostri un menyspreu tan gran pel treball artístic d’una persona", "que algú que denuncia contínuament presumptes accions contra el seu material electoral actuï d’aquesta manera" i que "la violència té moltes formes de manifestar-se i aquesta acció és una mostra". Finalment, Decidim ha assegurat que "vivim com un veritable atemptat contra la llibertat d’expressió i el treball realitzat per una artista a la nostra ciutat". 


2 Comentaris

J

JUAN

15 de maig 2015.20:45h

Respondre

I que fera el nostre valent alcaldet, quan, tingui que treure la estelada de un lloc públic, com es la rotonda del hospital.
Traure pit, o es ca....gara a les calces, crec mes lo segon que lo... Llegir més primer, ell que va de crac, ha deixat de banda, a mols Igualadins Nacionalistes Catalans, pro no Independentistes. I qui te la culpa, dons es molt senzill:
L’error de l’estelada l’han comès els plens municipals, amb el nostre alcaldet al devant, els regidors que han anat decidint, esvalotats per l’entusiasme i sense que els frenés la prudència ni el sentit de l’equanimitat –no parlem ja de la legalitat vigent–, situar en el lloc de la bandera de tots la bandera d’una part de la població, d’un partit, vaja.
Això, al alcaldet li passera factura, no ho dubteu.!

A

ALBERT

14 de maig 2015.16:23h

Respondre

Resumint, fins avui, de partits ”fulleros”, ni hagut dos. CIU i PxC,

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.